«Αντιμετωπίζοντας το φαινομενικά αδύνατο»: Το ΚΕΦΙ μας ενημερώνει για τον καρκίνο του παγκρέατος

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών – ΚΕΦΙ θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, και ώρα 17:00-21:00, στο Ελληνικό Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ (Λεωφόρος Β. Σοφίας 127, Αθήνα είσοδος από την οδό Αθανασιάδου), εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του παγκρέατος, με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας το φαινομενικά αδύνατο».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για έναν από τους δυσκολότερους καρκίνους διεθνώς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος (για φέτος έχει οριστεί η 21η Νοεμβρίου).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους και στοχεύει παράλληλα στην ανάδειξη της συνεργασίας μεταξύ εθελοντικών φορέων, επιστημονικής κοινότητας, αλλά και κοινωνικών φορέων, που όλοι μαζί θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις, τα νέα δεδομένα, τις θεραπείες που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο καρκίνο και τις θεραπείες πόνου. Επιπλέον, θα συζητηθεί το πώς η ψυχολογία μας συνδέεται με τον καρκίνο του παγκρέατος, οι τρόποι διαχείρισης, αλλά και η διατροφή του μπορεί να ακολουθήσει ένας ασθενής.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο: https://www.anticancerath.gr/news/events/?nid=32555