Η La Roche-Posay δίπλα στους Ολυμπιονίκες Ιστιοπλοΐας Mάντη – Καγιαλή

Η La Roche-Posay στηρίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά τους Ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, και βρίσκεται ως Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας στο πλευρό τους στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκυο.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμα μια χρονιά έχουμε μαζί μας την La Roche-Posay στο όμορφο και απαιτητικό ταξίδι μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο», δηλώνει ο Παναγιώτης Μάντης, ενώ ο Παύλος Καγιαλής συμπληρώνει «Η καθημερινή φροντίδα που μας παρέχει η La Roche-Posay σε ακραίες καιρικές συνθήκες είναι πραγματικά σύμμαχος στην προσπάθεια που καταβάλλουμε. Ευχαριστούμε για άλλη μια χρονιά την La Roche-Posay και όλη την ομάδα της που μας στηρίζει σε όλη την προσπάθεια μας».

Η μάρκα στηρίζει ενεργά τους αθλητές και βρίσκεται στο πλευρό τους, παρέχοντας υψηλή αντιηλιακή κάλυψη με τα προϊόντα της σειρά Anthelios, μια και το άθλημα της Ιστιοπλοΐας προϋποθέτει καθημερινή έκθεση στον ήλιο. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό τους σε μια χρονιά-στοίχημα για τους ίδιους, κατά την οποία θα διεξαχθεί η 32η διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

«Στηρίζουμε το ταξίδι των Ολυμπιονικών μας στο δρόμο για το Τόκυο, προσφέροντάς τους την απαραίτητη αντιηλιακή προστασία που χρειάζονται για την αποτελεσματική άθλησή τους κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες», δηλώνει ο Brand Manager της La Roche-Posay, Σπύρος Αρβανιτάκης.