Σημαντική στήριξη της Astellas στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας

Η Astellas Pharmaceuticals Ελλάδας, προσφέρει στο Υπουργείο Υγείας 10.000 μάσκες οδοντιατρικής και χειρουργικής χρήσης, 71 φόρμες προστασίας και 5.319 προστατευτικά ποδονάρια, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια για την κάλυψη των αυξημένων νοσοκομειακών αναγκών αυτή την κρίσιμη για τη Δημόσια Υγεία περίοδο και κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της να είναι στην πρώτη γραμμή στον τομέα υγείας.

«Η Astellas, κάνει πράξη τη δέσμευσή της να προσφέρει στους ανθρώπους ένα καλύτερο μέλλον, σε μια κρίσιμη για όλους περίοδο που χαρακτηρίζει η μάχη κατά του COVID -19, στηρίζοντας έμπρακτα το ανθρώπινο δυναμικό της, φροντίζοντας τους ασθενείς και συνδράμοντας τις υγειονομικές αρχές. Πιστεύουμε στην ομαδική προσπάθεια και τη συνεργασία, ιδιαίτερα σε δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουμε. Αποτελούν σημαντικά εφόδια όχι μόνο για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτή τη δοκιμασία αλλά για να βγούμε αυτή Νικητές», αναφέρει σχετικά ο κ. Χάρης Ναρδής, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας.

Έχοντας ως κύριες προτεραιότητες, τη διασφάλιση της υγείας του ανθρώπινου δυναμικού της και την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών σε φαρμακευτικά σκευάσματα, η εταιρεία Astellas προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, να περιορίσει τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19. Με κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα προχώρησε άμεσα στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων πρόληψης, όπως η εργασία από το σπίτι μέσω τηλεργασίας, για την αποφυγή κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης της νόσου.

Παράλληλα, διασφάλισε την αδιάκοπη λειτουργία της εταιρείας εξασφαλίζοντας τη συνεχή παροχή φαρμακευτικών σκευασμάτων και την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών σε αυτά.