Ημέρα Εθελοντισμού Janssen Ελλάδος – “Happy Kids” | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Ημέρα Εθελοντισμού Janssen Ελλάδος – “Happy Kids”

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι της εταιρείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, επισκέφθηκαν 3 νηπιαγωγεία (1ο, 3ο και 4ο Νηπιαγωγείο Πεύκης) και εργάστηκαν εθελοντικά για την επιμέλεια και ανακαίνιση των προαύλιων χώρων που φιλοξενούν τα παιδιά.

“Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη καταδεικνύουν στη δύσκολη και μακρά οικονομική συγκυρία στη χώρα ότι, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, οι αξιώσεις μας στο αύριο και στην ποιότητα ζωής της καθημερινότητάς μας βελτιώνονται σημαντικά. Ένα θερμό ευχαριστώ στη Διοίκηση και όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας, που έδειξαν έμπρακτα στην τοπική μας κοινωνία τα ευγενικά τους αισθήματα και την αγάπη τους για τον Δήμο, όπου και εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας”, επεσήμανε για την εθελοντική δράση ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, κ. Τάσος Μαυρίδης.

“Σήμερα, εργαζόμενοι εθελοντικά, προσφέραμε στα παιδιά. Η συγκεκριμένη δράση είχε επίσης σκοπό να υποστηρίξουμε την τοπική κοινότητα όπου εδρεύουμε και επιχειρούμε. Στην Janssen, την εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, ακολουθούμε και εφαρμόζουμε τις θεμελιώδεις αρχές του “Πιστεύω” μας, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης προς τις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε, και γενικά προς όλη την κοινωνία”, δήλωσε ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος.

Η “Ημέρα Εθελοντισμού Janssen Ελλάδος” συνδέεται απόλυτα με τη δέσμευση της εταιρείας για κοινωνική υπευθυνότητα, καθώς και με τον εθελοντισμό, που επίσης αποτελεί κεντρική φιλοσοφία του ομίλου της Janssen, σε διεθνές επίπεδο.