“Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά 2016”

Πιστοί στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους για 13η συνεχή χρονιά οι εργαζόμενοι της Roche Hellas πήραν μέρος στην “Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά”. Με μήνυμα “Μια μέρα μπορεί να αλλάξει το μέλλον ενός παιδιού”, οι εργαζόμενοι της Roche Hellas περπάτησαν στο Ναύπλιο την 1η Ιουλίου συγκεντρώνοντας με το συμβολικό αυτό τρόπο χρήματα για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και για τα παιδιά του Μαλάουι. Στη φετινή πεζοπορία, οι εργαζόμενοι μαζί με τα παιδιά τους είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν ιστορικά σημεία της πόλης, παίζοντας όλοι μαζί ένα πρωτότυπο φωτογραφικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.

Η “Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά” (Children’s Walk), είναι μια πρωτοβουλία των ίδιων των εργαζομένων της Roche με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού, το οποίο διπλασιάζεται από την εταιρεία και διατίθεται εξίσου για τους σκοπούς του φορέα που ενισχύεται κάθε χρόνο σε τοπικό επίπεδο και στην παγκόσμια προσπάθεια του Ομίλου που αφορά στη στήριξη των παιδιών του Μαλάουι.

Η Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων της Roche Hellas, κα Ξένια Καπόρη, με αφορμή τη φετινή εκδήλωση ανέφερε: “H υλοποίηση των δεσμεύσεων της εταιρείας και των εργαζομένων της για προσφορά και βιώσιμη διαβίωση αποτελεί για όλους εμάς πρωταρχικό μέλημα. Από το 2003 και κάθε χρόνο, οι εργαζόμενοι της Roche περπατούν με συνέπεια με στόχο να αλλάξουν το μέλλον των παιδιών. Άλλωστε “μια μέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά””. “Το Children’s Walk μας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να έρθουμε πιο κοντά εμείς οι εργαζόμενοι της Roche Hellas με τα παιδιά μας, αλλά και να προσφέρουμε ουσιαστικά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη”, δήλωσε η Communications Business Partner της Roche Hellas κα Άννα Παπακοσμοπούλου.