«Έγκλημα στο Orient Express», στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, το συγκλονιστικό έργο της Άγκαθα Κρίστι «Έγκλημα στο Orient Express» συνεχίζεται στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η απόδοση του πασίγνωστου μυθιστορήματος σε θεατρικό έργο που έκανε ο Κεν Λούντβιχ, συναρπάζει και συγκινεί.

Φέτος, στη γνωστή all star διανομή της παράστασης, προστίθενται η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, Μάρω Κοντού, ο καλός ηθοποιός Σόλων Τσούνης και η διακεκριμένη στο εξωτερικό (από τη σειρά “The Durrells”) Έρρικα Μπίγιου.
Μια μεγάλη παραγωγή σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη, με έναν θίασο έντεκα μεγάλων πρωταγωνιστών και σκηνικά και κοστούμια που εντυπωσιάζουν.
Το «Έγκλημα στο Orient Express» θα διαλευκάνουν στη σκηνή του Θεάτρου Δανδουλάκη τον φετινό χειμώνα οι: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μάρω Κοντού, Τάσος Χαλκιάς, Ταμίλα Κουλίεβα, Τάνια Τρύπη, Τάκης Παπαματθαίου, Σόλων Τσούνης, Έρρικα Μπίγιου, Λευτέρης Ζαμπετάκης. 

INFO
Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
Αγ. Μελετίου 61Α, Κυψέλη
Παραστάσεις: Τετάρτη: 19.00, Πέμπτη: 20.00, Παρασκευή 21.00, Σάββατο: 18.00 και 21.00, Κυριακή: 19.00
Τιμές Εισιτηρίων: Ζώνη Α 30 € / Ζώνη Β 18 € – 25 €
Προπώληση: viva.gr
Τηλέφωνο: 210 8640414