Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά έρχεται με ιστορίες και τραγούδια στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου

zormala

zormala_parnassosΗ Μαργαρίτα Ζορμπαλά ανοίγει το κουτάκι των αναμνήσεών της, ανοίγει τα φωτογραφικά της άλμπουμ και τη δισκοθήκη της, ανοίγει τα βιβλία που αγάπησε και τις ιστορίες τους. «Ανοίγει» τη μνήμη και το αίσθημά της.
Κάθε εμφάνιση της Μαργαρίτας Ζορμπαλά είναι μία πρόταση, έχει μια ιδέα, ένα θέμα, έχει συνοχή και το αίσθημα του συλλεκτικού.
Τα τελευταία χρόνια με κεντρικό όχημα τη μουσική και το τραγούδι, ανοίγεται και στους δρόμους της θεατρικής πράξης. Μουσικότητα, εξάλλου, εκπέμπουν τα πάντα επάνω της, η κίνησή της, η ομιλία της, η κάθε χειρονομία της. Παράλληλα, η θεατρική έκφραση είναι μέσα της από την παιδική ηλικία.
Άλλωστε, το θέατρο το γνώρισε, το σπούδασε και το δοκίμασε με μεγάλη επιτυχία. Η φετινή της παράσταση είναι στην ουσία ένας μουσικός μονόλογος όπου «όλα μπερδεύονται γλυκά».
Οι ιστορίες που ξεκινούν από την παιδική ηλικία και προχωρούν στην εφηβεία και στα νεανικά χρόνια, για να ολοκληρωθούν στην ωριμότητά της, φέρνουν συγκυριακά στην ψυχή τραγούδια, μουσικές απρόβλεπτες και ξεχωριστές.
Όπως το μυαλό μας σκαρώνει πολλές φορές παιχνίδια, όπως στα όνειρα βλέπουμε ασυνείδητα δικές μας ιστορίες ή απραγματοποίητες επιθυμίες. 

INFO
Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»
Πλατεία Άγ. Γεωργίου Καρύτση 8
Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμές εισιτηρίων από 12€ έως 25€
Προπώληση: viva.gr