Ένα καλοκαίρι γεμάτο γεύση διά χειρός Ντίνας Νικολάου στο Miraggio Thermal Spa Resort

dina-chef

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, ξεγνοιασιά, βουτιές, παρέα και καλό φαγητό! Το Miraggio Thermal Spa Resort μπορεί να υπερκαλύψει τις απαιτήσεις σας για μοναδικές διακοπές και φροντίζει να πάει ένα βήμα παραπέρα τη γευστική σας απόλαυση.

Τo νέο project του ξενοδοχείου, Miraggio Brand Chef, σε συνεργασία με τη διάσημη Ελληνίδα chef Ντίνα Νικολάου σκοπεύει να… απογειώσει γαστρονομικά το καλοκαίρι σας. Το νέο εγχείρημα του Miraggio Thermal Spa Resort έχει ως κύριο στόχο την προβολή και προώθηση της ελληνικής κουζίνας σε συνδυασμό πάντα με τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της υψηλής γαστρονομίας. Η ελληνική κουζίνα και οι γεύσεις της Ντίνας Νικολάου, οι οποίες είναι αναγνωρισμένες διεθνώς, θα προσδώσουν έναν διαφορετικό αέρα στα εστιατόρια και μπαρ του Miraggio.

Το Miraggio Brand Chef θα περιλαμβάνει την αποκλειστική δημιουργία νέων μενού με ποικιλία γεύσεων, υγιεινές επιλογές, ιδιαίτερες γεύσεις και πιάτα, που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Η chef θα αναλάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και εποπτεία του προσωπικού, καθώς ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που θα προσφέρεται στο Myrthia Thermal Spa, το οποίο θα έχει ως βάση την ελληνική παραδοσιακή διατροφή.

Χάρη στην ξεχωριστή γοητεία, την πολύχρονη εμπειρία και τον υψηλό επαγγελματισμό της Ντίνας Νικολάου, τα εστιατόρια του Miraggio θα έρθουν πιο κοντά στους επισκέπτες τους. Τη νέα σεζόν οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν όλα τα μυστικά της υψηλής γαστρονομίας μέσα από μια σειρά μαθημάτων μαγειρικής που θα αποτελούνται από βίντεο, παρουσιάσεις και ποικίλες διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας. Στα πλαίσια του Miraggio Brand Chef έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις διεθνούς φήμης αστέρων της μαγειρικής όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δημιουργίες τους.

panorama

INFO
MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT
Κάνιστρο, Παλιούρι
Χαλκιδική 63085, Ελλάδα
www.miraggio.gr