«Θα Κάτσω Σπίτι, 2020»: Ο Λουκιανός και 9 καλλιτέχνες ερμηνεύουν το τραγούδι του…αυτοπεριορισμού για καλό σκοπό! | Trend - planbemag.gr
Plan Be Mag
Trend

«Θα Κάτσω Σπίτι, 2020»: Ο Λουκιανός και 9 καλλιτέχνες ερμηνεύουν το τραγούδι του…αυτοπεριορισμού για καλό σκοπό!

Με πηγή έμπνευσης τον αγαπημένο Λουκιανό Κηλαηδόνη και αφορμή τα όσα ζούμε και την ανάγκη να #menoumespiti για να εμποδίσουμε τη διασπορά του νέου κορονοϊού, οι Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου και Μαρίζα Ρίζου ερμηνεύουν το «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020» για καλό σκοπό!

Αν και κυκλοφόρησε το 1986, σήμερα, πιο επίκαιρος από ποτέ, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και το «Θα Κάτσω Σπίτι» αποτέλεσαν έμπνευση για πολλούς που εκφράζονται μέσα από τη μουσική. «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020»
Οι φωνές τους ενώθηκαν, τραβήχτηκαν #menoumespiti videos και όλα μαζί, δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», που κυκλοφορεί, μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της Minos Emi, a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

#ThaKatsoSpiti

“Θα Κάτσω Σπίτι 2020”
Στίχοι/μουσική: Λουκιανός Κηλαηδόνης

Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά):

Βιολέτα Ίκαρη
Τζώρτζια Κεφαλά
Μαρία Κηλαηδόνη
Χρήστος Μάστορας
Πάνος Μουζουράκης
Δημήτρης Μπάσης
Μίλτος Πασχαλίδης
Νίκος Πορτοκάλογλου
Μαρίζα Ρίζου

Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος

Ηχογράφηση, Μίξη: Νίκος Γκουντινάκης Antart Studios
Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος Athens Mastering Studios ;
Έπαιξαν οι μουσικοί: Τρομπέτα: Κων/νος Κεφαλάς

Τρομπόνι: Jim Σταρίδας
Κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος
Τύμπανα: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης
Σκηνοθεσία/Μονταζ: Άρης Γεωργίου Cuepoint
Σχεδιασμός Εξωφύλλου: Γιώργος Κολοβός