Δωρεά 200.000 ευρώ από τη Menarini Hellas στο ΕΣΥ

Mε αμεσότητα και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, η Menarini Hellas προχώρησε στη δωρεά χρηματικού ποσού 100.000 ευρώ για την άμεση κάλυψη αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Στόχος να συνδράμει στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας και να δηλώσει παρών για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο.

Η δωρεά έγινε αποδεκτή από το Υπουργείο Υγείας, με το δωρηθέν ποσό να διατίθεται για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού για την καταπολέμηση του κορονοϊού COVID-19, ώστε να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες δημόσιων νοσοκομείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, η Menarini Hellas προχώρησε και σε απευθείας δωρεές σε νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό, καταβάλλοντας επιπλέον 100.000 ευρώ, ώστε να καλυφθούν άμεσα επείγουσες ανάγκες τους.

«Με τις ενέργειες αυτές, η εταιρεία μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της πολιτείας και στήριξε εμπράκτως το Εθνικό Σύστημα Υγείας για τη θωράκιση της χώρας, αλλά και τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Οι εργαζόμενοί της, καθώς και η διοίκησή της, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό  προσωπικό της χώρας που είναι στην πρώτη γραμμή και δίνουν τη μεγάλη μάχη για την προστασία όλων μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas Γεώργιος Συκιανάκης.