Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος: Δωρεά ειδικού εξοπλισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα | ΕΚΕ - planbemag.gr
Plan Be Mag
ΕΚΕ

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος: Δωρεά ειδικού εξοπλισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα

Τη δωρεά του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγουπαρέλαβαν οι Πυροσβέστες της 1ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), η οποία ενίσχυσε τον ειδικό της εξοπλισμό με 20 Σακίδια Ορειβασίας, 40 χειμερινούς υπνόσακους τεσσάρων εποχών και 12 ζώνες Μποντριέ, κατάλληλες για σπηλαιολογικές δραστηριότητες με ειδική προστασία στις τριβές.

Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στον χώρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, παρουσία του Προέδρου του ΠΦΣ κ. Αποστόλου Βαλτά,  του Νικόλαου Φουτούλη Αντιπροέδρου του ΠΦΣ και του Προϊσταμένου του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Υποστράτηγου Αθανάσιου Μπαλάφα, ο οποίος εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ο κ. Βαλτάς, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η προσφορά αυτή του ειδικού εξοπλισμού αποτελεί μια ελάχιστη αναγνώριση για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που παρέχετε στους πολίτες τόσο της χώρας όσο και άλλων χωρών σε κρίσιμες καταστάσεις, όπου σας καλεί το καθήκον.

Η προσφορά αυτή του ειδικού εξοπλισμού αποτελεί μια ελάχιστη αναγνώριση για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που παρέχετε στους πολίτες τόσο της χώρας μας όσο και άλλων χωρών, όποτε σας καλεί το καθήκον σε κρίσιμες καταστάσεις.

Αναγνωρίζουμε αυτήν την τεράστια καθημερινή σας προσφορά, που ούτε ισοδυναμεί, ούτε αποτιμάται με αυτόν τον εξοπλισμό. Στα πρόσωπα των ανδρών της ΕΜΑΚ, αλλά και όλων των πυροσβεστών βλέπουμε τον Έλληνα με το πείσμα που τον διακρίνει αλλά και την διάθεση να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους».

Συνεχίζοντας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, Υποστράτηγος Αθανάσιος Μπαλάφας, αφού ευχαρίστησε τους δωρητές, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος και ως Προϊστάμενος του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρωτοβουλία σας να δωρίσετε στο Πυροσβεστικό Σώμα τον ειδικό εξοπλισμό. Η συγκεκριμένη χορηγία ενισχύει την Υπηρεσία μας και διευκολύνει σημαντικά το έργο μας».

Στο τέλος της τελετής, ο κ. Μπαλάφας επέδωσε στον κ. Βαλτά αναμνηστική πλακέτα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.