“Ιβάνωφ” στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

“Ιβάνωφ” στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής

Η Άντζελα Μπρούσκου και το Θέατρο Δωματίου παρουσιάζουν στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής τον “Ιβάνωφ” του Άντον Τσέχωφ.
Ο Τσέχωφ, σε ένα από τα πρώτα του θεατρικά έργα, προβλέπει το εκρηκτικό, επαναστατικό, περιρρέον κλίμα της Ρωσίας στο γύρισμα του αιώνα. Γραμμένος στα τέλη του 1880, ο “Ιβάνωφ” αποτελεί μια θαυμάσια προσπάθεια δημιουργίας ενός σύγχρονου Άμλετ.
Ο Ιβάνωφ, κινητήρια δύναμη στην τοπική αυτοδιοίκηση, κάποτε πρωτοπόρος των επιστημονικών γεωργικών μεθόδων και της εκπαίδευσης για τους αγρότες, τώρα πνίγεται στην γραφειοκρατία και τα χρέη. Ποιος είναι, λοιπόν, αυτός ο απογοητευμένος, πικραμένος ιδεαλιστής και ματαιωμένος μεταρρυθμιστής, που στα 35 του αδυνατεί να ανταποκριθεί στην ανάγκη της άρρωστης συζύγου του για αγάπη, παγιδευμένος σε μια επαρχιακή κοινωνία;
Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Παρθενόπη Μπουζούρη, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Τσιμάρας Τζανάτος, Κρις Ραντάνοφ, Ιλία Αλγκάερ, Βάλια Παπαχρήστου, Άντζελα Μπρούσκου, Αλέξανδρος Μαράκης, Αντώνης Τσίλερ.

INFO
Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής
Κυκλάδων 11, Αθήνα
Παραστάσεις μέχρι 21 Απριλίου: από Πέμπτη έως Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:30
Διάρκεια: 120 λεπτά
Εισιτήρια: κανονικό 15 €, ανέργων/φοιτητικό/ΑμΕΑ 10 €
Τηλ. θεάτρου: 210 8217877, 698 238 7245 (17:00 – 21.00)