Η Pfizer Hellas στηρίζει την "Ανοιχτή Αγκαλιά" | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Η Pfizer Hellas στηρίζει την “Ανοιχτή Αγκαλιά”

Η Pfizer Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει ενεργά τις δράσεις του σωματείου “Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής-Ιατρικής, Ανοιχτή Αγκαλιά”.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά εμβολίων για την κάλυψη εμβολιαστικών αναγκών παιδιών που κατοικούν στις ακριτικές περιοχές της Θράκης και της Λέσβου, στο πλαίσιο της εκστρατείας Προληπτικής Ιατρικής της “Ανοιχτής Αγκαλιάς”. Παράλληλα, προσέφερε χρηματικό ποσό για την αγορά αναλώσιμων και εποπτικών μέσων, απαραίτητων για τη λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές του Σωματείου, που βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής.

“Η ανάπτυξη σταθερών συνεργασιών με αξιόλογους φορείς που υπηρετούν τον άνθρωπο, αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη των κοινωνικών δράσεων της Pfizer Hellas. Στο πλαίσιο αυτό, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή, που έχουμε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να στηρίξουμε το έργο της ‘Ανοιχτής Αγκαλιάς’, ιδιαίτερα μάλιστα σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των παιδιών”, σημείωσε κατά την παράδοση η κα Βάσω Καραμάνου, Vaccines BU Head της φαρμακευτικής εταιρείας.