Σε ισχύ παραμένουν τα μέτρα στη Μύκονο μέχρι τη Δευτέρα – Υποχρεωτικά τα δύο τεστ για όλους τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε τουρισμό και εστίαση | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Σε ισχύ παραμένουν τα μέτρα στη Μύκονο μέχρι τη Δευτέρα – Υποχρεωτικά τα δύο τεστ για όλους τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε τουρισμό και εστίαση

Tα δεδομένα δείχνουν μία σταθεροποίηση στη Μύκονο, αλλά η κατάσταση ακόμη είναι κρίσιμη, είπε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας πως το θετικό είναι πως δεν έχουν καταγραφεί νέες συρροές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μέτρα φαίνεται να αποδίδουν και θα ισχύουν κανονικά μέχρι τη Δευτέρα, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα γίνουν ανακοινώσεις για την ενδεχόμενη παράταση ή άρση τους.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως, μετά από πρόταση της Επιτροπής, πλέον όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στον τουρισμό και την εστίαση, σε όλοι την Επικράτεια θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλονται σε δύο τεστ κορονοϊού την εβδομάδα: ένα self test και ένα rapid test.