Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Studio Asomaton

Λοιπόν, πάμε πάλι να νιώσουμε όλοι μαζί; Να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να διασκεδάσουμε, να θυμώσουμε, να ελπίσουμε και να απελπιστούμε όλοι μαζί; Όπως κάναμε και πριν, αλλά τώρα με περισσότερο πάθος, γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δεδομένο. Πάμε Studio Asomaton;

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται σε έναν νέο χώρο, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που ηχογραφεί αυτόν τον καιρό, αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα, γιατί κάποια πράγματα μένουν σταθερά και αγαπημένα, για κάθε Σάββατο έως τα τέλη Ιανουαρίου.

Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να βάλεις στο χαρτί ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας, γιατί είναι αυτό που κάθε φορά νιώθει. Και, ως γνωστόν, τα αισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ξέρεις, όμως, ότι η Ελεωνόρα στην σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.

Σε όλα αυτά προσθέτουμε και την σωρευμένη επιθυμία για live επικοινωνία και, με έναν τρόπο, φτιάχνουμε το περίγραμμα αυτού που πρόκειται να συμβεί επί σκηνής στο Studio Asomaton.

Τα υπόλοιπα συμπληρώνονται απ’ όσους βρίσκονται κάτω από την σκηνή. Εσάς, που σας περιμένουμε για να γίνει κάθε βράδυ ένα και μοναδικό για όλους. Δεν πάμε για να θυμηθούμε ή να ξαναζήσουμε, δεν πάμε για καμία κανονικότητα, πάμε για να ζήσουμε κάτι σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος – κλαρίνο, φλάουτο, καβάλ ,Νίκος Μέρμηγκας – λαούτο, μπουζούκι, λαύτα, Φώτης Δεληνικόλας – κιθάρες, Στέλιος Φραγκούς – πλήκτρα πιάνο και Φίλιππος Βασιλόπουλος – τουμπερλέκι.

Ηχοληψία: Μπράϊαν Coon, Δημήτρης Σαμαράς
Σχεδιασμός Φώτων: Μενέλαος Ορφανός
Σκηνικά – Σχεδιασμός σκηνής: Γιώργος Γαβαλάς
Ενδυματολόγος Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Χάρης Σταματόπουλος
Ενδυματολόγος μουσικών: Ειρήνη Ευριπίδου

STUDIO ASOMATON
Ασωμάτων 1, Θησείο
Τηλ. κρατήσεων: 211-1100235 – 36 – 37
Ώρα έναρξης 22:30

Χορηγοί επικοινωνίας:Merc
Abbvie