Η Ρένα Μόρφη στον «Σταυρό του Νότου»

Η Ρένα Μόρφη, η ερμηνεύτρια με τα χίλια πρόσωπα, μαζί με μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, έρχεται στον «Σταυρό του Νότου» τις Παρασκευές 19 και 26 Νοεμβρίου, αλλά και 3 και 10 Δεκεμβρίου.

Το «Όταν σου χορεύω» με τα εκατομμύρια views την έκανε γνωστή με δύο ονόματα: Σούλη Ανατολή και Ρένα Μόρφη. Νέα ερμηνεύτρια, δύο ονόματα, πρώτο βήμα σε παράλληλη δράση με τους Imam Baildi. Η Σούλη ήταν μια περσόνα προφανώς. Όμως η Ρένα Μόρφη, με τη βελούδινη φωνή και την τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Για ακόμα μια φορά, στον «Σταυρό του Νότου», σε έναν χώρο που της ταιριάζει και του ταιριάζει, ετοίμασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, τον δυναμισμό της, την ευαισθησία της αλλά και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

Μαζί της οι σταθεροί συνεργάτες της μουσικοί: Λάμπης Kουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Μπαλογιάννης στην κλασική κιθάρα, Χρήστος Σκόνδρας στο μπουζούκι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος στα πλήκτρα, Carlos Menendez και Άγγελος Πολύχρονος στα κρουστά, και ο Σπύρος Λιγκώνης στα τύμπανα.

Στον ήχο ο Ηλίας Καρούμπαλης.
Σχεδιασμός και χειρισμός φώτων: Μανώλης Μπράτσης
Χορηγός: Δίεση 101,3 fm

INFO
Η Ρένα Μόρφη στον «Σταυρό του Νότου»
Ώρα προσέλευσης 21:30
Ώρα έναρξης 22:30
Εισιτήριο θέασης: 15€
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος
Κράτηση θέσης καθημένου: 210-9226975

* Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

Βρείτε τη Ρένα Μόρφη στο YouTube, στο Facebook, στο Instagram και στο SpotifyMerc
Abbvie