Μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στις 9 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο

Με αφορμή τα 3 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδοποιού και τραγουδιστή, οι συνάδελφοι-φίλοι του θα συγκεντρωθούν στις 9 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, για να τραγουδήσουν τα τραγούδια του, αποδίδοντάς του τον δικό τους φόρο τιμής.

Θεμελίωσε το Ελληνικό Ροκ με τους Τερμίτες, υπήρξε από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών της δεκαετίας του ’90, αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του δεν σταμάτησαν ποτέ να ακούγονται και να παίζονται.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καμιά αφορμή για μια συναυλία γιορτή για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η αφορμή, παρόλα αυτά, είναι τα 3 χρόνια από τον θάνατό του, αλλά και η επιθυμία συναδέλφων – φίλων του να βρεθούν επί σκηνής και να τραγουδήσουν το σπουδαίο ρεπερτόριό του.

Συμμετέχουν οι:
ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΤΖΟΛΗ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΙΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΜΙΡΕΛΛΑ ΠΑΧΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, STEVE TESSER, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ
και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μαζί τους επί σκηνής παίζουν, οι φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη μουσικοί: Άκης Αμπράζης – μπάσο, υπεύθυνος ορχήστρας, Νίκος Καλαντζάκος – πιάνο, πλήκτρα, ενορχήστρωση, Steve Tesser – ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, τραγούδι, Άκης Γαβαλάς – τύμπανα, κρουστά, Ηλίας Λαμπρόπουλος – γκάιντα, βιολί, κλαρίνο, τρομπέτα, μπαγλαμάς.
Υπεύθυνοι ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Στρατής Καραδημητράκης
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

INFO
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Ώρα έναρξης 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30

Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 17€, Αγορά στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας 20€