«Ξανά 1999» - 20 χρόνια Τεχνόπολη, στις 19 Σεπτεμβρίου | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

«Ξανά 1999» – 20 χρόνια Τεχνόπολη, στις 19 Σεπτεμβρίου

Μια χρονιά κι έναν καιρό, παίζαμε παιχνίδια με τον διάβολο. Άλλαζε κάθε που βράδιαζε. Τα γέλια κρέμονταν από τα μπαλκόνια. Ταΐζαμε τα θηρία. Μπαίναμε μέσα στις νύχτες των άλλων. Η μέρα μίκραινε και τα φώτα έσβηναν. Μια χρονιά κι έναν καιρό, τα λάφυρά μας ήταν οι ανεμοδείκτες μας. Η καρδιά έβαζε πλώρη με ανοιχτά πανιά…

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν 1999 και είχαν κυκλοφορήσει κάποιοι δίσκοι από αυτούς που θα τραγουδάμε για πάντα. Mε τραγούδια από αυτά που αγάπησαν τα ραδιόφωνα με τη μία, από αυτά που τα παίζουν ακόμα, από αυτά που εύκολα τα λέμε «τραγούδια της ζωής μας».

ksana-1999-afisaΓια μια βραδιά, λοιπόν, η τοξωτή σκηνή της Τεχνόπολης γίνεται χρονοκάψουλα και μας μεταφέρει “back to the future”! To 2019 γίνεται “Ξανά 1999”!

Κ. Βήτα, Δραμαμίνη, Στάθης Δρογώσης, Μελίνα Κανά, Δημήτρης Κόψης, Κορίνα Λεγάκη, Θοδωρής Μαυρογιώργης, Γιάννης Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαγεωργίου, Απόστολος Ρίζος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μανώλης Φάμελλος, Katerine Duska, Nalyssa Green και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ενορχήστρωση: Χρήστος Αλεξάκης, Μανώλης Φάμελλος
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μανώλης Φάμελλος
Επιμέλεια προγράμματος: Χρήστος Παπαμιχάλης
Συμπαραγωγή: MINOS EMI / UNIVERSAL και Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

INFO
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Λεωφ. Πειραιώς 100, Γκάζι
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:30
Εισιτήρια: 12€ προπώληση, 14€ στο ταμείο
Προπώληση: viva.gr, 11876, seven sports, reload, WIND, βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Τεχνόπολη, αθηνόραμα.gr, viva kiosk Συντάγματος, Yoleni’s