Οι Polkar γιορτάζουν στο Club στον «Σταυρό του Νότου» στις 25 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

Οι Polkar γιορτάζουν στο Club στον «Σταυρό του Νότου» στις 25 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου

Μετά από λαϊκή απαίτηση, οι Polkar θα επανέλθουν για δύο εορταστικές εμφανίσεις στο Club του Σταυρου του Νότου, ώστε να βροντοφωνάξουμε «μαζί αγάπες μου» και τις γιορτές! Τις Κυριακές 25 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου, η υπερμπάντα που έβαλε φωτιά στις αθηναϊκές νύχτες έρχεται στο Club του Σταυρού του Νότου για ένα εκρηκτικό βαλκανικό πανηγύρι! Την Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου, οι Polkar υποδέχονται ως special guest και «Τυχερό αστέρι» τον Ορέστη Χαλκιά!

Ξεχαρβαλωμένα γιουκαλίλι, χάλκινα σε παροξυσμό, ιπτάμενα χαρτάκια και φιλιά στο στόμα για όσους το επιθυμούν, είναι από τα λίγα που θα συμβούν. Η ζωή τους ήταν σκ@τ@, αλλά τώρα που επανέρχονται στη νύχτα,  η ζωή μας θα γίνει καλύτερη!

Ποιοι είναι οι Polkar

Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως “πανηγυρτζίδικη balkan”, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου, έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει «μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα». Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.

Δημιουργήθηκαν πριν από 9 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη για τον ήχο τους τον βαρύ βαλκανικό αέρα και τα ένδοξα χρόνια των ’90s που μεγάλωσαν στα μουσικά προβάδικα στα Άνω Λαδάδικα.

Έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές εργασίες, με τίτλους «Όλα αρχίζουν» και «4+1 τραγούδια για αγκαλιές», με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει τα «Όλα αρχίζουν», «Το τραγούδι της καλής παντρειάς», «Caribbean girl», «Love me tonight», «Ο δεσμός» παρέα με την κομπανία κανταδόρων “Τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας”, «Αθήνα» και άλλα.

Το τραγούδι «Η ζωή μου είναι σκατά» κυκλοφόρησε ανεξάρτητα ως solo project του Γιώργου Παπαγεωργίου, σε συνεργασία με τον Σπύρο Γραμμένο, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη αποδοχή στο YouΤube.

INFO
Ώρα Έναρξης 22:30
Ώρα Προσέλευσης 22:00
Εισιτήριο θέασης: 14 ευρώ (Το εισιτήριο θέασης αφορά στην είσοδο στον χώρο)
Προπώληση: viva.gr

* Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος
** Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210-9226975

Σταυρός του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
www.stn.gr