Ο Γιώργος Περρής για δύο εμφανίσεις στο Θέατρο Άλφα - Ιδέα στος 15 & 22 Φεβρουαρίου 2017 | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

Ο Γιώργος Περρής για δύο εμφανίσεις στο Θέατρο Άλφα – Ιδέα στος 15 & 22 Φεβρουαρίου 2017

perris_2Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της νέας γενιάς και ο πλέον αγαπημένος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής. Ο Γιώργος Περρής, μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία με τον Μάριο Φραγκούλη το καλοκαίρι του 2016 με αφορμή τη συνεργασία τους στο δίσκο”Κιβωτός” καθώς και την sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Άλφα – Ιδέα για να συστηθεί ξανά, πρόσωπο με πρόσωπο με το αθηναϊκό κοινό και φέρνει στην καρδιά του χειμώνα τη δική του Ηλιοφάνεια.

Ο Γιώργος Περρής θα μας ξεναγήσει στο δικό του μουσικό κόσμο, μια χώρα μαγική που μιλά και τραγουδά σε πολλές γλώσσες και κουβαλά στιγμές από τη δισκογραφία και τα ταξίδια του καλλιτέχνη σε όλο τον κόσμο.”Ηλιοφάνεια” είναι και ο τίτλος ενός από τα δύο νέα τραγούδια που έγραψαν για εκείνον η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης και θα παιχτούν ζωντανά για πρώτη φορά σε αυτόν τον κύκλο εμφανίσεων.

Ιδανικό σκηνικό γι’ αυτή την”πρεμιέρα” της νέας δουλειάς του Γιώργου Περρή, το ιστορικό θέατρο των Αθηνών Άλφα – Ιδέα. Στο θέατρο, που ανανέωσε η Ομάδα Ιδέα, λειτουργεί κάθε Τετάρτη μουσική σκηνή σε διεύθυνση της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.”Με την παράσταση αυτή σας καλωσορίζω στο δικό μου κόσμο και σπίτι, στα δικά μου τραγούδια. Τραγούδια από όλους μου τους δίσκους, ελληνικούς και ξένους, που μέχρι τώρα δεν είχα τραγουδήσει ποτέ στην Ελλάδα. Από τον πρώτο μου δίσκο το 2006 μέχρι και τα 2 ολοκαίνουργια κομμάτια που μου χάρισαν η Ευανθία Ρεμπούτσικα με τον Άρη Δαβαράκη και θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες.

Όπως σε όλες μου τις παραστάσεις, θα τραγουδήσω στα ελληνικά, γαλλικά και αγγλικά, χωρίς η γλώσσα να είναι ποτέ σύνορο στην επαφή μου με τον κόσμο. Φυσικά δεν θα λείψουν και κάποιες διασκευές αγαπημένων κομματιών που ήθελα να τραγουδήσω”, αναφέρει ο Γιώργος Περρής στο Plan Be. Αλήθεια, ποια είναι τα συναισθήματα, όταν τραγουδάει στην Ελλάδα και ποιες διαφορές υπάρχουν σε σχέση με τις εμφανίσεις του στο εξωτερικό;”Η αλήθεια είναι πως για πολλά χρόνια φοβόμουν να τραγουδήσω στην Ελλάδα, ίσως γιατί αισθανόμουν πως ακόμα δεν ήξερα πού ακριβώς χωρούσα στο ελληνικό τραγούδι.

Ειδικά όμως μετά την φετινή καλοκαιρινή περιοδεία με τον Μάριο Φραγκούλη, συνειδητοποίησα πόσο μου είχε λείψει. Πόσο σημαντικό είναι να τραγουδάς στο”σπίτι” σου, με τους ανθρώπους σου και στη γλώσσα σου. Το ελληνικό κοινό είναι δοτικό, γενναιόδωρο, ανοιχτόκαρδο και είμαι τόσο ευγνώμων που με αγκάλιασε φέτος.

Ανάλογα με την κάθε χώρα, ο κόσμος είναι διαφορετικός και εκφράζεται διαφορετικά, αλλά η πραγματικότητα είναι πως, όπου κι αν είσαι, όταν δίνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, τότε ο κόσμος σε δέχεται και γίνεσαι δικός τους. Τις εμφανίσεις αυτές τις περιμένω πώς και πώς!”, μας λέει χαρακτηριστικά.

INFO

15 & 22 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 20:30
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ-ΙΔΕΑ, 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 37 & Στουρνάρη, Αθήνα, τηλ.: 210-5238742
Τιμή Εισιτηρίου: 15 E
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket services
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου),
www.ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 210-7234567
και στα καταστήματα Forthnet.