Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Πλατεία Νερού, στις 9 Ιουνίου - Μια συναυλία ρεφενέ | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Πλατεία Νερού, στις 9 Ιουνίου – Μια συναυλία ρεφενέ

Που τι σημαίνει “ρεφενέ”; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματά σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και τη λύπη σου φέρε, αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το “μεγάλο”, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Τη μουσική της χαράς. Ε, και η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια…

Μια συναυλία ρεφενέ, δηλαδή. Από αυτές που ζεις μία φορά.

INFO
Πλατεία Νερού – Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00.
Πρόγραμμα συναυλίας: 19:00: Θεανώ Σακαλίδου, Λεμονιά Μπέζα – 20:00: Swinging Cats – 21:30: Κωστής Μαραβέγιας
Η προπώληση ξεκινάει προς 10€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων). Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13€. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15€. Εισιτήρια ΑΜΕΑ και ανέργων θα διατίθενται στο ταμείο μόνο την ημέρα της συναυλίας, προς 10€.
Προπώληση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 09:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ.-Σαβ. 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr.