Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Βεάκειο, στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία, καθώς και νέες του συνθέσεις, και το παρουσιάζει την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά. Μαζί του επί σκηνής, ο εξαίρετος τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Στάθη Δρογώση, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη στο Βεάκειο, στις 21:00, σε ένα μουσικό ταξίδι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της μουσικής, με τραγούδια που τους διαμόρφωσαν, χωρίς φόβο, αλλά με περίσσιο πάθος.

Το πρόγραμμα αποτελείται από μια αναδρομή σε όλη την πορεία του Νίκου Πορτοκάλογλου, από τους «Φατμέ» μέχρι σήμερα, με δυναμικές νέες διασκευές των κλασικών τραγουδιών του με την βοήθεια των ταλαντούχων μουσικών και τραγουδιστών της ομάδας του. Επίσης, θα ακουστούν τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Στάθη Δρογώση και κάποιες διασκευές σε παλιά τραγούδια που τους έχουν σημαδέψει.

Nίκος Πορτοκάλογλου: φωνή, κιθάρα
Στάθης Δρογώσης: φωνή, πλήκτρα​
Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, μπαγλαμά, γιουκαλίλι, μεταλόφωνο
Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή
Θανάσης Τσακιράκης: τύμπανα
Ηλίας Λαμπρόπουλος : βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάιντα, φωνή
Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία

INFO
Νίκος Πορτοκάλογλου – Στάθης Δρογώσης
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
Προπώληση: viva.gr Abbvie