Παναγιώτης Λάμπουρας - Solo concert στο SIX D.O.G.S. την Κυριακή 29 Ιανουαρίου | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

Παναγιώτης Λάμπουρας – Solo concert στο SIX D.O.G.S. την Κυριακή 29 Ιανουαρίου

H Μικρή Άρκτος προτείνει τον βιολονίστα και τραγουδοποιό Παναγιώτη Λάμπουρα σε ένα ξεχωριστό solo concert στο SIX D.O.G.S. την Κυριακή 29 Ιανουαρίου. Έχοντας κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους, ανεβαίνει στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα πολύ ξεχωριστό solo project.

Ως μουσικός πειραματίζεται και δοκιμάζει συνεχώς καινούριους ήχους, αλλά και διαφορετικά όργανα. Μαζί με το βιολί του, τα keyboards, τις κιθάρες και τις λούπες, φέρνει στο φως τα κομμάτια που έχει συνθέσει ο ίδιος, όπως τις στιγμές που ηχογραφούσε και δοκίμαζε τα τραγούδια, με πολύτιμο στόχο την ανάδειξη μιας βαθιάς και αληθινής μουσικής διαδικασίας.

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα συναυλιών, ήρθε η εποχή να παρουσιάσει τη δική του τραγουδοποιία μέσα από μια ατμοσφαιρική συνύπαρξη οργάνων και φωνών, όπως ακριβώς την έχει ονειρευτεί.

Τραγούδια από τη δισκογραφία του «Υδρόγειος» και «Ο Μικρός Χρόνος», αλλά και κομμάτια από την ελληνική παράδοση που ερμηνεύονται στο σήμερα, με έναν τρόπο που συνδυάζει τα έγχορδα με ηλεκτρονικούς ήχους και τα φωνητικά με beats και ethnic στοιχεία.

Συνοδοιπόρος του σε αυτό το ιδιαίτερο εγχείρημα, ο εξαιρετικός ντράμερ Δημήτρης Τσόλης

Ηχοληψία: Αλέξης Γκίκας

INFO
Μέρα: Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023
Ώρα: 21.00
Διάρκεια : 70’
Γενική είσοδος: 12 ευρώ (δεν περιλαμβάνει ποτό)
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
Επικοινωνία: Μαρία Τσολάκη
Διεύθυνση παραγωγής: Βιβή Γερολυμάτου
Παραγωγή: Μικρή Άρκτος, www.mikri-arktos.gr

SIX D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα
Τηλ.: 210-3210510