«Τα λαϊκά της Μαρινέλλας», από τις 25 Νοεμβρίου στο Christmas Theater | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

«Τα λαϊκά της Μαρινέλλας», από τις 25 Νοεμβρίου στο Christmas Theater

Η Μαρινέλλα έρχεται στο Christmas Theater και, από τις 25 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα μας χαρίζει τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της, παρέα με τον Θανάση Πολυκανδριώτη και το Μουσικό Σύνολο «Οι Επόμενοι».

Το Christmas Theater φιλοξενεί κι αυτόν τον χειμώνα τη μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Την ερμηνεύτρια-φαινόμενο, μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του λαϊκού μας τραγουδιού, η οποία έχει τοποθετηθεί δίπλα στις ιστορικές μορφές της ελληνικής μουσικής.

Η Μαρινέλλα έρχεται να συναντήσει τους χιλιάδες θαυμαστές της σε μία παράσταση που θα μας ενθουσιάσει.

Πολυαγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και πολλά διαχρονικά που έχουν αφήσει το στίγμα τους, και με πρωταγωνιστή τον ήχο του εθνικού μας οργάνου, του μπουζουκιού.

Για πρώτη φορά, η Μαρινέλλα θα συναντηθεί με τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο «Οι Επόμενοι», ερμηνεύοντας και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του.

Τον άνθρωπο που αγωνίστηκε και πρωτοστάτησε, ώστε το μπουζούκι (τρίχορδο, τζουράς, μπαγλαμάς, τετράχορδο) να ενταχθεί στον κατάλογο της UNESCO ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Τον καλλιτέχνη που, μαζί με το πολυπληθές σύνολο «Οι Επόμενοι», σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης και προκάλεσαν παγκόσμιο θαυμασμό με το αίσθημα και τη δεξιοτεχνία τους στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2004”.

Στη σκηνή θα απολαύσουμε και τέσσερις νέες τραγουδίστριες, με φωνές ξεχωριστές: τις Στεφανία Ρίζου, Κασσιανή Λειψάκη, Βένια Καραγιαννίδου και Σίσσυ Πολυδώρου, καθώς και την ορχήστρα της Μαρινέλλας, με τους σπουδαίους μουσικούς της.

Η παράσταση «Τα λαϊκά της Μαρινέλλας» ξεκινά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί  για τα επόμενα έξι διήμερα (Παρασκευή και Σάββατο) στο Christmas Theater.

INFO
«Τα λαϊκά της Μαρινέλλας» στο Christmas Theater

Παραστάσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 

Εισιτήρια
VIP: 60 ΕΥΡΩ
Α’ ΖΩΝΗ: 50 ΕΥΡΩ
Β’ ΖΩΝΗ: 42 ΕΥΡΩ
Γ’ ΖΩΝΗ: 34 ΕΥΡΩ
Δ’ ΖΩΝΗ: 26 ΕΥΡΩ
Ε’ ΖΩΝΗ: 18 ΕΥΡΩ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 13 ΕΥΡΩ
ΑΜΕΑ: 13 ΕΥΡΩ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ 211 7701700 Η ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ CHRISTMAS THEATER)
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση
viva.gr, ct.gr και στο 211-7701700,

CHRISTMAS THEATER
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ 137)
Πληροφορίες: 211-7701700