Το Θέατρο Τέχνης –και– στο σπίτι

Το «Θέατρο Τέχνης –και– στο σπίτι» δίνει τη δυνατότητα, με χαμηλό αντίτιμο, της on demand παρακολούθησης των παραστάσεων που διακόπηκαν λόγω της αναστολής λειτουργίας των θεατρικών σκηνών της χώρας.

Παράλληλα, το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» ετοιμάζει “βιβλιοθήκη” με αρχειακό υλικό από παραστάσεις περασμένων ετών που θα διατίθενται δωρεάν.

Η παράσταση που εγκαινίασε τη νέα υπηρεσία είναι ο «Έντμοντ» του Ντέηβιντ Μάμετ. Πρόκειται για την κινηματογράφηση της τελευταίας παράστασης που δόθηκε με κοινό στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης. Διαθέσιμη είναι, επίσης, και η παράσταση για παιδιά 5 έως 12 ετών «Χωρίς οικογένεια» του Έκτορος Μαλό, η οποία παιζόταν στη σκηνή της Φρυνίχου. Την κινηματογράφηση και την επεξεργασία των παραστάσεων ανέλαβε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεάτρου Τέχνης (www.theatro-technis.gr) ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Θεάτρου Τέχνης και ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιλέξετε την παράσταση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μέσω streaming.

Το κόστος παρακολούθησης είναι 3,50 ευρώ, με δυνατότητα streaming για 24 ώρες. Τα έσοδα από τη νέα υπηρεσία θα διατίθενται στους καλλιτέχνες, στους συντελεστές και σε όλους τους άλλους εργαζόμενους του Θεάτρου Τέχνης.

Πληροφορίες: στα τηλέφωνα 210-3222760 και 698-2012514 (καθημερινά 10:00-13:00) ή αποστολή e-mail στο info@theatro-technis.gr.Abbvie