«Φθινοπωρινή Ιστορία», στο Θέατρο Κνωσός | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

«Φθινοπωρινή Ιστορία», στο Θέατρο Κνωσός

Με τη «Φθινοπωρινή Ιστορία» του Αλεξέι Αρμπούζωφ, σε μετάφραση της Παυλίνας Γαλανοπούλου, ανοίγει την αυλαία του το Θέατρο Κνωσός για να γιορτάσει τα 40 χρόνια του στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

Πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία, γεμάτη χιούμορ και ανατροπές, που δείχνει πώς ο έρωτας και η ανάγκη για ζωή μπορούν να νικήσουν τον χρόνο και να μας γεμίσουν αισιοδοξία και κουράγιο.

Η Άννα Γεραλή και ο Λάμπρος Τσάγκας συναντώνται για πρώτη φορά στην ίδια θεατρική σκηνή, μετά από χρόνια παράλληλης θεατρικής πορείας, συμφοιτητές ακόμα από τη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενσαρκώνοντας τους ήρωες του έργου με τρυφερότητα και χιούμορ.

Με την ευαίσθητη, σύγχρονη σκηνοθετική ματιά της Μάνιας Παπαδημητρίου, το έργο του Αρμπούζωφ παίρνει άλλη διάσταση. Όπως η ίδια αναφέρει: «Είναι η ιστορία που μας λέει πως η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από μας και συχνά μας κάνει δώρα που μοιάζουν με παράταση χρόνου. Σαν μια πίστα παιχνιδιού μέσα στην οποία κερδίζεις ακόμα δυο ζωές…».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης υπογράφει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και μοναδικό ταλέντο, τη μουσική στο έργο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Παίζουν: Άννα Γεραλή, Λάμπρος Τσάγκας
Σκηνοθεσία: Μάνια Παπαδημητρίου

INFO
Θέατρο Κνωσός
Κνωσού 11 και Πατησίων 195, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα
Παραστάσεις: Σάββατο 20:00, Κυριακή 19:30
Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος 15 €, άνω των 65/πολύτεκνοι/ΑμΕΑ 10 €, ατέλεια 5 €
Τηλ.: 210 86 77 070
Προπώληση: viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου