Οι Operatical μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι "Perdonami"
Plan Be Mag
Operatical
Έξοδος

“Perdonami” από τη μαγευτική φωνή των Operatical

Οι Operatical, το μοναδικό μοντέρνο οπερατικό σχήμα στην Ελλάδα, κυκλοφόρησαν το νέο τους single, με τίτλο “Perdonami”.

Planbe teamPlanbe team

Οι Operatical, το μοναδικό μοντέρνο οπερατικό σχήμα στην Ελλάδα, κυκλοφόρησαν το νέο τους single, με τίτλο “Perdonami”.

Οι Operatical, με στίχους που αγγίζουν την ψυχή και ερμηνεία που κερδίζει από το πρώτο άκουσμα, μας παρουσιάζουν το “Perdonami” –καθώς και το βιντεοκλίπ που το συνοδεύει– και μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή με κινηματογραφική-ρετρό αισθητική!

Τη μουσική υπογράφει η σοπράνο Ναδίνα Τζιάτζιου και τους στίχους στην ιταλική γλώσσα ο τενόρος Θάνος Ζήσης.

Μέσα από την καθηλωτική μουσικοθεατρική ερμηνεία τους  μας μιλούν για το μεγάλο έρωτα αλλά και τη σημασία της συγχώρεσης. “Πρόκειται για ένα βαθιά αισθαντικό κομμάτι, γεμάτο πάθος, μέσα από τα στοιχεία της αγάπης και της συγχώρεσης”, αναφέρουν οι δημιουργοί και ερμηνευτές του.

Τα φωνητικά του τραγουδιού επιμελήθηκε και ερμήνευσε η Άννα Τάρμπα.

Την παραγωγή της μουσικής, καθώς και το μουσικό προγραμματισμό έκανε ο Θάνος Παπαδέλλης, ενώ τη φωνητική επιμέλεια είχε ο Γιώργος Σερλιδάκης.

Το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ επιμελήθηκαν οι σκηνοθέτες Θάνος Λυμπερόπουλος και Γιάννης Μαργετουσάκης (Kiss the frog).

Βρείτε το “Perdonami”  στο Spotify εδώ.

Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα

Η υψίφωνος και συνθέτρια Ναδίνα Τζιάτζιου γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και χορού.

Φοίτησε στο μουσικό σχολείο Ιωαννίνων. Σε ηλικία 16 χρόνων κέρδισε το 1ο Πανελλαδικό Βραβείο Σύνθεσης, που τελούσε υπό την αιγίδα της UNESCO.

Έχει σπουδάσει κλασικό τραγούδι με τον διεθνούς φήμης βαρύτονο Κώστα Πασχάλη. Παράλληλα παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων “Musical Theatre” στο London Studio Center. Επίσης, σπούδασε Μουσικολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο ωδείο πιάνο, ανώτερα θεωρητικά και κλασική σύνθεση.

Ο τενόρος Θάνος Ζήσης γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, ενώ παράλληλα φοίτησε στο ωδείο κλασικό τραγούδι και ανώτερα θεωρητικά.

Πλέον εργάζεται ως γιατρός ωτορινολαρυγγολόγος, με εξειδίκευση στη φωνιατρική. Παράλληλα με το τραγούδι, ασχολείται με τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων για τη φωνιατρική, καθώς και με τη δημιουργία στίχων για μουσικές συνθέσεις.

Μαζί με τη σοπράνο Ναδίνα Τζιάτζιου έχουν δημιουργήσει το μοντέρνο οπερετικό σχήμα Operatical, το οποίο δραστηριοποιείται με επιτυχία στον καλλιτεχνικό χώρο.