Απολύθηκε η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» για τον θάνατο του 49χρονου | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Απολύθηκε η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» για τον θάνατο του 49χρονου

Στην άμεση διακοπή της σύμβασης της ειδικευόμενης νοσηλεύτριας του «Αγίου Ανδρέα» που βρισκόταν στο ΤΕΠ το βράδυ της Τετάρτης, προχώρησε η διοίκηση του νοσοκομείου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Η ειδικευόμενη νοσηλεύτρια, όπως τόνισαν οι ίδιες πληροφορίες, έχει κληθεί ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

«Θα εφαρμόσουμε όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αν η ειδικευόμενη νοσηλεύτρια δικαιωθεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο, θα ενεργοποιηθεί η σύμβασή της», σχολίασε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, στο pelop.gr.

Επιπλέον, χθες Τρίτη, ξεκίνησε ΕΔΕ, η οποία θα θέσει υπό εξέταση, πέρα από τους άμεσα εμπλεκόμενους στην τραγική απώλεια του 49χρονου, και όλες τις υπηρεσίες του νοσοκομείου (νοσηλευτική, ιατρική, διοικητική κ.λπ.).