Η Ντανιέλα Μάλο νέα Πρόεδρος της Ε.Ε.Φα.Μ. | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Η Ντανιέλα Μάλο νέα Πρόεδρος της Ε.Ε.Φα.Μ.

Η Ντανιέλα Μάλο αναλαμβάνει καθήκοντα Πρόεδρου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.), κατόπιν παραίτησης της απερχόμενης Προέδρου, Σοφίας Νάσιου, για προσωπικούς λόγους.

Ειδικότερα, κατά τη συνεδρίαση της 24ης Μαρτίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα την κα Μάλο νέα Πρόεδρο και, ακολούθως, ανασυγκροτήθηκε ως εξής:

  1. Ντανιέλα Μάλο, Πρόεδρος
  2. Παναγιώτης Μπατζιόλας, Αντιπρόεδρος και Συντονιστής Ομάδας Επικοινωνίας
  3. Παναγιώτης Κοσμαράς, Γενικός Γραμματέας
  4. Νεκτάριος Μανάτος, Ταμίας
  5. Μάνος Χριστοδουλάκης, Μέλος
  6. Παύλος Νικολάου, Μέλος και Συντονιστής Ομάδας Εκπαίδευσης
  7. Κωνσταντίνος Ψυχούλης, Μέλος, Συντονιστής 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management
  8. Ηλίας Στενός, Αναπληρωματικό Μέλος

Η νέα Πρόεδρος δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και δεσμεύομαι να την ανταποδώσω, υπηρετώντας με σθένος και συνέπεια το όραμα και την αποστολή της Ε.Ε.Φα.Μ. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, θα εργαστούμε όλοι μαζί για τη διασφάλιση της βέλτιστης εκπαίδευσης, ενδυνάμωσης και διασύνδεσης των στελεχών της Φαρμακοβιομηχανίας, ώστε να δικαιώσουμε τον ρόλο της Εταιρείας μας ως μοχλού συνολικής προαγωγής του φαρμακευτικού κλάδου. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στη Σοφία Νάσιου για τη μέγιστη συνεισφορά της στο έργο και την εξέλιξη της Ε.Ε.Φα.Μ.»

Η Ντανιέλα Μάλο κατέχει τη θέση της Marketing Manager στη φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝ, όπου εξειδικεύεται στη διαχείριση προϊόντων ΜΗΣΥΦΑ και προϊόντων Αυτοφροντίδας. Από το 2013 είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση κορυφαίων προϊόντων Αυτοφροντίδας στην Ελλάδα, εφαρμόζοντας 360ο προσέγγιση μάρκετινγκ και επιτυγχάνοντας σημαντικό βαθμό ανάπτυξης. Έχει διατελέσει Product Manager, Digital Manager, Market Research Manager και Key Account Manager για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων Αυτοφροντίδας σε εταιρείες του χώρου της υγείας. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στο Ινστιτούτο Ελληνικών Εξαγωγών Ελλάδος, έχοντας συμμετάσχει στη συγγραφή μελετών για την πορεία των ελληνικών εξαγωγών, καθώς και των διμερών σχέσεων της Ελλάδας με άλλες χώρες. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μάρκετινγκ και Ψηφιακής Επικοινωνίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχιούχος Διεθνούς Εμπορίου.