Η APIVITA στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο για την "Κιβωτό του Κόσμου" | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Η APIVITA στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο για την “Κιβωτό του Κόσμου”

Η εθελοντική ομάδα της εταιρείας “APIVITA Running Bees” έδωσε για μια ακόμα φορά δυναμικό “παρών” με 80 δρομείς στον Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, τονίζοντας τις αξίες της προσπάθειας, της συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα από τον αθλητισμό.

Η ομάδα συμμετέχει σε ποικίλες αθλητικές διοργανώσεις και συγκεντρώνει χρήματα για τη στήριξη του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου”, καθώς για κάθε χιλιόμετρο που έτρεξε ένας εργαζόμενος, η εταιρεία προσέφερε ένα ποσό.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, το The APIVITA Experience Store, στην καρδιά της πρωτεύουσας, συμμετείχε σε μια νέα πρωτοβουλία, το Foodathlon, το οποίο, με επίκεντρο τον Μαραθώνιο, προσέφερε ένα ξεχωριστό μονοπάτι εμπειριών. Kατά τη διάρκεια της εβδομάδας 5-10 Νοεμβρίου, το κατάστημα περίμενε όλους τους δρομείς του Μαραθωνίου με προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Παράλληλα, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, η APIVITA διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους δρομείς του Μαραθωνίου, ένα Pre-Marathon Workshop στο The APIVITA Experience Store, στο Κολωνάκι, κατά τη διάρκεια της οποίας το κοινό παρακολούθησε ενδιαφέρουσες ομιλίες από ειδικούς, όπως ο μαραθωνοδρόμος Παναγιώτης Καραΐσκος, η διατροφολόγος Αφροδίτη Ηλιάδου, ο τυφλός πρωταθλητής Χρήστος Κορομηλάς, αλλά και δοκίμασε ενεργειακά σνακ για να γεμίσει δυνάμεις πριν την ημέρα του Μαραθωνίου.