Η APIVITA υπερήφανος υποστηρικτής του TEDxKids@Ilissos 2019! | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Η APIVITA υπερήφανος υποστηρικτής του TEDxKids@Ilissos 2019!

Η APIVITA, ασημένιος χορηγός της διοργάνωσης TEDxKids@Ilissos, στηρίζει με μεγάλη υπερηφάνεια τις καινοτόμες δράσεις και τις πρωτοβουλίες των νέων ανθρώπων που στοχεύουν στη διάδοση και ανάπτυξη νέων ιδεών. Το TEDxKids@Ilissos είναι η πρώτη ελληνική TEDx μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για παιδιά που, πλέον, θα παρουσιάζεται κάθε χρόνο στην Αθήνα, φιλοδοξώντας να γίνει το «μικρό αδερφάκι» της ελληνικής TEDx κοινότητας και να αποτελέσει δυναμική πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά.

Το TEDxKids πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, όπου ομιλητές, στην πλειοψηφία τους παιδιά, έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή ερμηνεία στον «Χρόνο», που αποτελούσε και το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο του TEDxKids, στο περίπτερο της APIVITA, μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά χιλιάδες μέλισσες, να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο ξενοδοχείο μελισσών, να φορέσουν τη στολή του μελισσοκόμου και να μάθουν για τη σπουδαία συνεισφορά των επικονιαστών στο οικοσύστημα.

Την ίδια ημέρα, στην καρδιά της Αθήνας, στο The APIVITA Experience Store, διοργανώθηκε, σε συνεργασία με την ομάδα του “The Bee Camp”, ένα βιωματικό εργαστήριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, όπου παιδιά είχαν τη δυνατότητα να μάθουν… παίζοντας για τον κόσμο των μελισσών και να κατασκευάσουν “σπορο-βόμβες”, οι οποίες θα βοηθήσουν την πόλη να γεμίσει πολύχρωμα λουλούδια!