Η Sobi™ στηρίζει τους πληγέντες στην Ανατ. Αττική, σε συνεργασία με τον "Δεσμό" | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Η Sobi™ στηρίζει τους πληγέντες στην Ανατ. Αττική, σε συνεργασία με τον “Δεσμό”

Η Sobi, η πρωτοπόρος σουηδική βιοφαρμακευτική εταιρεία, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “Δεσμός”, προκειμένου να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες των συνανθρώπων μας στην Ανατολική Αττική, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον “Δεσμό” και με βάση τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί από τους τοπικούς φορείς και κοινωνικές υπηρεσίες των πυρόπληκτων περιοχών, η Sobi καλύπτει βασικές ελλείψεις των ευπαθών οικογενειών και ιδιωτών σε απαραίτητες οικιακές συσκευές και οικιακό εξοπλισμό, όπως ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια, σόμπες, τηλεοράσεις κ.ά.

Παράλληλα, συνεργάζεται με τον “Δεσμό” για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και απόλυτης διαφάνειας της δωρεάς, που εγγυάται την παράδοση των απαραίτητων ειδών στις ευάλωτες αυτές οικογένειες που χρήζουν άμεσης στήριξης, και έχουν επιλεγεί βάσει κριτηρίων που περιλαμβάνουν το εισόδημα, το μέγεθος της ζημιάς των πρώτων κατοικιών, τον αριθμό των μελών κάθε οικογένειας, μεταξύ άλλων.

“Στο DNA της Sobi βρίσκεται η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, κυρίως ασθενείς, αλλά και συμπολίτες μας που ενίοτε χρειάζονται τη στήριξή μας. Φέτος, η ανάγκη να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας στην Ανατολική Αττική είναι επιτακτική, και υποχρέωσή μας να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Η δέσμευση της εταιρείας να νοιαζόμαστε και να ενεργούμε ως υπεύθυνοι πολίτες υλοποιείται σήμερα και, χάρη στη συνεργασία μας με τον “Δεσμό”, καταφέραμε να είμαστε ουσιαστικά χρήσιμοι και να συμβάλουμε στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές”, δήλωσε ο Nicola Zancan, Country Manager Sobi, Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.