Στατική ποδηλασία και «μαραθώνιος αγάπης» στο Σύνταγμα για τον καρκίνο του μαστού | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Στατική ποδηλασία και «μαραθώνιος αγάπης» στο Σύνταγμα για τον καρκίνο του μαστού

Το δεύτερο «Στόχο-ποδηλατώντας» πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου και συμβάλλοντας στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για την αξία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι έκαναν στατική ποδηλασία για να στηρίξουν και να διαδώσουν το μήνυμα της πρόληψης, ενώ χιλιάδες άλλοι βρέθηκαν στο περίπτερο του «Στόχου», ενημερώθηκαν και παρακολούθησαν το κύριο event και τις παράλληλες δράσεις.

statistika-podilasia-mastou2Πρωταθλητές ποδηλασίας, εξαιρετικοί αθλητές και instructors βρέθηκαν μαζί μας για να καθοδηγήσουν και να εμψυχώσουν το κοινό. Το μήνυμα για την αξία της σωματικής άσκησης και δραστηριότητας ως τρόπου για την προστασία της υγείας, την πρόληψη του καρκίνου και την ευεξία ήταν ηχηρό.

Το «Στόχο-ποδηλατώντας» ξεκίνησε από το πρωί με συνεδρίες στατικής ποδηλασίας της μισής ώρας και κορυφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με τον «Μαραθώνιο Αγάπης». Οι συμμετέχοντες ήταν ενθουσιασμένοι που τους δόθηκε η ευκαιρία να ποδηλατήσουν στον δυναμικό ρυθμό που έδινε η Κατερίνα Στικούδη, να συντονιστούν στις μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Δάντη και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.

«Για μία ακόμη φορά πετύχαμε το στόχο μας να διαδώσουμε το μήνυμα της αξίας της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βρέθηκαν δίπλα μας και φέτος. Η συμπαράστασή τους μας δίνει τη δύναμη και το έναυσμα να συνεχίζουμε και να προγραμματίζουμε τις επόμενες δράσεις μας. Ξεχωριστή μνεία θα ήθελα να κάνω στους χορηγούς μας, χάρις στην υποστήριξη των οποίων το ’’Στόχο-ποδηλατώντας’’ πέτυχε και φέτος. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά και το μουσικό φεστιβάλ Connected We Stand για την άψογη συνεργασία και στήριξη», δήλωσε μετά το πέρας της δράσης η Πρόεδρος του «Στόχου», κυρία Μαριλένα Στρατοπούλου.

Το «Στόχο-ποδηλατώντας» πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας OK Anytime Markets που βρισκόταν εκεί με πλούσια δώρα για το κοινό καθώς και το ΔΙΟΣ φυσικό μεταλλικό νερό το οποίο προσέφερε όλη την απαραίτητη ενυδάτωση σε όλους τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά την Euroline Style της Eurobank που μας στηρίζει από το 2002.