8.000€ από την MSD για την «Κιβωτό του Κόσμου», στον Βόλο | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

8.000€ από την MSD για την «Κιβωτό του Κόσμου», στον Βόλο

Oι εργαζόμενοι της φαρμακευτικής εταιρείας MSD συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες και συγκέντρωσαν 8.000 ευρώ, τα οποία έγιναν δωρεά στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου», στον Βόλο. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο και ρίψη σφαίρας, συγκεντρώνοντας πόντους, οι οποίοι μεταφράστηκαν σε χρήματα.

Ο ενθουσιασμός κορυφώθηκε, όταν στον χώρο βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής εμψύχωσε κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας τις ομάδες, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Οι ομάδες λειτούργησαν συντονισμένα, αναμετρήθηκαν κυρίως με τον καιρό και, παρά το τσουχτερό κρύο, τα πήγαν περίφημα.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο Σωτήρης Πολύζος και η Έλενα Οικονόμου, εκπροσωπώντας το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TRT.

«Στην MSD πιστεύουμε ιδιαίτερα στην έννοια της Κοινωνικής Ευθύνης και του εθελοντισμού, και το αποδεικνύουμε καθημερινά σε ό,τι κάνουμε. Έτσι και φέτος, λοιπόν, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης της εταιρείας μας στον Βόλο, σκεφτήκαμε ότι πρέπει να αφήσουμε ένα σημαντικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μάς πρότειναν την ιδέα να συγκεντρώσουμε χρήματα για την Κιβωτό, και όλοι μαζί αγκαλιάσαμε αυτήν την πρωτοβουλία. To σημαντικότερο, όμως, είναι ότι αυτό το εγχείρημα θα κάνει τη διαφορά στη ζωή των παιδιών», δήλωσε χαρακτηριστικά η Managing Director της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, Agata Jakoncic.