Για πρώτη χρονιά στην Ελλάδα τα Medical Beauty Awards. Συμμετοχές μέχρι 31 Ιανουαρίου!

Διοργανώνονται για πρώτη χρονιά στη χώρα μας τα Medical Beauty Αwards από την Boussias Communications, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες θεραπείες και τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική, συμβάλλοντας στη βελτίωση της εμφάνισης και, κατ’ επέκταση, της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Καθιερωμένοι στον χώρο τους επιστήμονες, αποτελώντας μέλη της κριτικής επιτροπής, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της Βιομηχανίας της Ομορφιάς, θα αξιολογήσουν Δερμοκαλλυντικά, Θεραπείες, Ιατρικά Μηχανήματα της Αισθητικής Δερματολογίας, όπως επίσης και τα αντίστοιχα καινοτόμα «εργαλεία» που συμβάλλουν στην Αποκατάσταση Μαλλιών, την Αισθητική Γυναικολογία και την Κοσμητική Οδοντιατρική.

Οι οκτώ βασικές ενότητες των βραβείων καλύπτουν όλο το φάσμα της Υγείας, της Ομορφιάς και της Αντιγήρανσης, και είναι οι εξής:

  • Dermatology & Plastic Surgery Clinic
  • Hair Restoration Clinic ή Hair Restoration Institute
  • Dental Cosmetic Clinic
  • InjectableTreatments
  • Non-invasive Treatments
  • Dermaceuticals
  • Medical Equipment
  • Vaginal Rejuvenation Treatments.

Στα βραβεία μπορούν να καταθέσουν υποψηφιότητα τα ιατρεία, οι κλινικές Κρατικών Νοσοκομείων, οι Ιδιωτικές Κλινικές, τα Πολυιατρεία και τα Διαγνωστικά Κέντρα που συμμετέχουν στον κλάδο, όπως επίσης και Θεραπείες, Ιατρικά Μηχανήματα και Δερμοκαλλυντικά που εντάσσονται στον ευρύτερο χώρο της Αισθητικής Ιατρικής και της αντιγήρανσης, τα οποία τα τελευταία 2 χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές και υπηρεσίες.

Η κριτική επιτροπή συγκεντρώνει 35 σημαντικές προσωπικότητες από όλο το φάσμα της Υγείας, της Ομορφιάς και της Αντιγήρανσης, με Πρόεδρο τον Δρ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Πλαστικό Χειρουργό και Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.medicalbeautyawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 31 Ιανουαρίου 2020.Abbvie