Οι μέλισσες… αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο, από τις 13 Δεκεμβρίου

Τι μπορεί να συμβεί όταν συναντώνται, μια καταξιωμένη, αισθαντική ερμηνεύτρια, η Αναστασία Μουτσάτσου, ένας εξαιρετικός συνθέτης-ερμηνευτής, ο Alex Sid, και ένας ταλαντούχος  ηθοποιός και ερμηνευτής-αποκάλυψη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «Άγριες Μέλισσες»; Το αποτέλεσμα είναι μια ξεχωριστή, τρυφερή, αλλά και δυναμική, μουσική παράσταση!

Τα υπέροχα  τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και τραγουδήθηκαν από την Αναστασία Μουτσάτσου, τον συνθέτη Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο) και τη Δανάη Μιχαλάκη, σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, όπως το «Κάθε Δειλινό», «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κλειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης», συναντούν αγαπημένα τραγούδια από τους θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού.

Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο  Alex Sid και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μας περιμένουν από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Για να σμίξουν επιτέλους οι φωνές μας και  να γίνουν «ένα»,  μετά από πολύ καιρό.

Την παρέα τους θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους καλεσμένοι- έκπληξη, αγαπημένοι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, και όχι μόνο… Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, πρώτη καλεσμένη τους η εξαιρετική Μαρία Κίτσου.

INFO
Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο
Ωρα έναρξης 21:30
Eισιτήριο bar: 15 ευρώ
Εισιτήριο για τραπέζι: 20 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, στο 11876 και στο 210-9315600

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

* Οι ενήλικοι θεατές καθώς και οι θεατές 12-17 ετών εισέρχονται στο θέατρο κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης με ισχύ 6 μηνών,  αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας για πιστοποίηση ενός εκ των παραπάνω.
Οι ανήλικοι θεατές 12 – 17 ετών, δύνανται εναλλακτικά να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου Rapid ή PCR test.
Τα σχετικά πιστοποιητικά επιδεικνύονται εκτυπωμένα ή ηλεκτρονικά και θα σαρώνονται στην είσοδο μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής από το προσωπικό του θεάτρου.