Σπύρος Γραμμένος - Κωνσταντίνος Πουλής: «Έχουμε Ρεύμα και στις γιορτές», στον «Ορφέα» στην Κυψέλη | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

Σπύρος Γραμμένος – Κωνσταντίνος Πουλής: «Έχουμε Ρεύμα και στις γιορτές», στον «Ορφέα» στην Κυψέλη

Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής συνεχίζουν τις απόλυτα επιτυχημένες παραστάσεις τους με τίτλο «Έχουμε ρεύμα», στη μουσική σκηνή «Ορφέας» στη Φωκίωνος Νέγρη. Και επειδή τίποτα δεν είναι πλέον δεδομένο, συνεχίζουν μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, γιατί «Έχουμε ρεύμα και στις γιορτές»!

Συνεχίζουν με καινούργια κείμενα, καινούργια τραγούδια, χορούς, έξαλλες φιγούρες και τρυφερές στιγμές αμηχανίας. Μια παράσταση διαδραστική, όπου οι καλλιτέχνες μοιράζονται τις πιο μύχιες σκέψεις τους, αλλά και το κοινό μοιράζεται στιγμιότυπα σε διάφορα social media ή συζητά άσχετα θέματα με φίλους που είχαν πολύ καιρό να μιλήσουν και όπως και να το κάνεις είναι μια ευκαιρία, ειδικά τώρα στις γιορτές.

Μαζί τους ο εξαιρετικός τραγουδοποιός, κάτοικος Σεπολίων, μεγαλωμένος στα Καμίνια, Γιάννης Ταυλάς.

INFO
Παρασκευή 23, 30 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου
Σάββατο 24, 31 Δεκεμβρίου και 7 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος 10 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210- 8668544

Μουσική σκηνή Ορφέας
Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη, Αθήνα

* Την παραμονή Πρωτοχρονιάς η παράσταση θα ξεκινήσει μετά το νέο έτος, κατά τη 1 το βράδυ, με παραδοσιακά κάλαντα Ικαρίας και η είσοδος διαμορφώνεται στα 15 ευρώ.