«Η Μικρή μας Πόλη» on demand, από τις 29 Απριλίου έως και τις 9 Μαΐου

Οι επιχειρήσεις Λεμπέση ανοίγουν ξανά το ιστορικό τους αρχείο και, σε συνεργασία με τη «Music & Drama Productions», παρουσιάζουν την παράσταση-σταθμό «Η Μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Μίνωα Βολανάκη, με τους Νικήτα Τσακίρογλου, Πέμη Ζούνη, Στράτο Τζώρτζογλου, Αλεξάνδρα Λαδικού, Θέμιδα Μπαζάκα, Στέφανο Κυριακίδη, Γιώργο Γεωγλερή, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Νεφέλη Ορφανού, Βάσω Γουλιελμάκη και άλλους.

Η παράσταση, που παίχτηκε με τεράστια επιτυχία στο θέατρο Λαμπέτη, ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Λεμπέση και, από όλες του τις παραγωγές, η πιο αγαπημένη. Αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς και έμεινε στην ιστορία του Ελληνικού Θεάτρου. Η οικογένεια του Γιώργου Λεμπέση, με ιδιαίτερη συγκίνηση, παρουσιάζει on demand, από τις 29 Απριλίου έως και τις 9 Μαΐου, από το viva.gr, αυτήν τη σπουδαία παράσταση και την αφιερώνει σε εκείνον, γνωρίζοντας το πόσο την πίστεψε και πόσο την αγάπησε.

Το έργο
«Η Μικρή Μας Πόλη» (Our town) είναι ένα τρίπρακτο θεατρικό έργο του Θόρντον Ουάιλντερ, τοποθετημένο στη φανταστική μικρή πόλη Γκρόβερς Κόρνερς, και μιλάει για την ιστορία των κατοίκων μιας συνηθισμένης πόλης, στις αρχές του εικοστού αιώνα. Η ρουτίνα της ζωής, ο έρωτας, ο γάμος, ο θάνατος, είναι τα στάδια στα οποία κινείται ο συγγραφέας. Η πρώτη παράσταση ανέβηκε στο McCarter Theatre, στο Princeton του New Jersey, το 1938. Την ίδια χρονιά κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ.

Συντελεστές
Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Μίνως Βολανάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Σάββας Χαρατσίδης
Νυφικό κυρίας Ζούνη: Νταίζη Αντωνοπούλου
Φωτογραφίες: Κλεισθένης
Τηλεσκηνοθεσία: Κυριάκος Καλαματιανός
Τρέιλερ παράστασης: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Εκτέλεση παραγωγής: Music & Drama Productions – Μαυρίκιος Μαυρικίου
Επικοινωνία και προβολή της παράστασης: Νταίζη Λεμπέση
Παραγωγή: Γιώργος και Νινέττα Λεμπέση

Πρωταγωνιστούν:
Νικήτας Τσακίρογλου, Πέμη Ζούνη, Αλεξάνδρα Λαδικού, Στράτος Τζώρτζογλου, Στέφανος Κυριακίδης, Θέμις Μπαζάκια, Νεφέλη Ορφανού, Γιώργος Γεωγλερής, Βάσω Γουλιελμάκη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Φώτης Θωμαίδης, Μιχάλης Μιχαήλος, Γιώργος Μακρής και ο μικρός Στέλιος Φώτης.

Ημέρες και ώρες προβολών
On demand από τις 29 Απριλίου, έως και τις 9 Μαΐου

Προπώληση
https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/i-mikri-mas-poli/