Εκδήλωση της Pfizer Band στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Εκδήλωση της Pfizer Band στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών

Η εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων της Pfizer Hellas πραγματοποίησε πρόσφατα μουσική εκδήλωση στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα Θηβών, συνεχίζοντας τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Με όχημα μερικές από τις πλέον αγαπημένες μελωδίες του ελληνικού τραγουδιού, τα μέλη της Pfizer Hellas Band χάρισαν στις περίπου 400 έγκλειστες γυναίκες όλων των ηλικιών στιγμές μουσικής απόλαυσης, διαφορετικές από την τυπική τους καθημερινότητα.

Ο κ. Γιώργος Μακρής, Διευθυντής των Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα Θηβών, ευχαρίστησε τους εθελοντές της εταιρείας και τόνισε ότι “εκδηλώσεις πολιτισμού σαν κι αυτή που διοργανώθηκε από τους ανθρώπους της Pfizer Band, συμβάλλουν στις προσπάθειές μας να ενισχύσουμε τις ψυχαγωγικές δράσεις για τις γυναίκες του καταστήματος”.

“Σε όλους εμάς, τα μέλη της Pfizer Hellas Band, η μουσική δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε στο πλευρό ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους. Μέσω αυτής της αποστολής, έχουμε εισπράξει και οι ίδιοι πολλή αγάπη και αποδοχή. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και να διευρύνουμε τις δράσεις μας”, δήλωσε ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas, αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας.