«Στόχο-Ποδηλατώντας» για τον καρκίνο του μαστού, στις 21 Σεπτεμβρίου | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

«Στόχο-Ποδηλατώντας» για τον καρκίνο του μαστού, στις 21 Σεπτεμβρίου

Τι είναι το Στόχο-Ποδηλατώντας; Είναι η ευκαιρία να δοκιμάσεις στατική ποδηλασία σε εξωτερικό χώρο! Έλα να γυμναστείς και να μεταφέρεις το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης στην Πλατεία Συντάγματος.

Σε περιμένουμε κοντά μας το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 23:00, με live μουσική και πολλή στατική ποδηλασία!

Μην καθυστερείς, δήλωσε συμμετοχή στο Facebook: Stoxo-podilatontas 2019.

Kοντά μας θα είναι σπουδαίες αθλήτριες και αθλητές, άξιοι γυμναστές και αγαπημένες προσωπικότητες για να ποδηλατήσουν μαζί σου!

stoxos-podilatontas-afisaΤο Στόχο-Ποδηλατώντας είναι μια γιορτή, όπου θα βρεις τα γνωστά μπλουζάκια του «Στόχου», πληροφορίες για γυμναστήρια, συμβουλές ομορφιάς, πλούσια δώρα από τα OK Anytime Markets, ενώ το ΔΙΟΣ φυσικό μεταλλικό νερό θα σου προσφέρει όλη την αγνότητα και φυσικότητα του Ολύμπου. Ευχαριστούμε θερμά την Euroline Style της Eurobank που μας στηρίζει από το 2002.

*Η Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο “Στόχος-Πρόληψη” είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2008, έχοντας ως αποστολή την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του ελληνικού κοινού σχετικά με τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης (αυτοεξέταση και μαστογραφία) στον καρκίνο του μαστού.