3ος Αγώνα Δρόμου: "Όλοι Μαζί Μπορούμε" | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

3ος Αγώνα Δρόμου: “Όλοι Μαζί Μπορούμε”

Οι εργαζόμενοι της AbbVie, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της βιοφαρμακευτικής εταιρείας, στήριξαν τον πρόσφατο 3ο Αγώνα Δρόμου “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Με αφορμή και τη συμμετοχή της Ελλάδας για πρώτη φορά στο παγκόσμιο πρόγραμμα εθελοντισμού της AbbVie με τίτλο “Week of Possibilities”, συγκέντρωσαν πάνω από 500 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας, που παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μαραθώνα, προκειμένου να διανεμηθούν στη συνέχεια σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Την ημέρα του Αγώνα, δεκάδες εργαζόμενοι έτρεξαν στις διαδρομές των 5 & 10 χιλιομέτρων μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους τους, ενισχύοντας το έργο της AbbVie Running Team και στέλνοντας, παράλληλα, μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

“Η κοινωνική υπευθυνότητα αποτελεί βασικό πυλώνα της λειτουργίας της AbbVie, όχι αφηρημένη έννοια ή εταιρική υποχρέωση, αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας δραστηριότητας, τόσο συνολικά ως εταιρεία, όσο και ατομικά ως εργαζόμενοι. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή των ανθρώπων μας σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης, που διοργανώνει ο θεσμός του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας, που ζούμε και εργαζόμαστε και προσπαθούμε να κάνουμε ουσιαστική διαφορά στις ζωές των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη”, τόνισε ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής της AbbVie Ελλάδας και επικεφαλής της AbbVie Running Team.