5η Εθελοντική Αιμοδοσία των εργαζομένων της ISOPLUS | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

5η Εθελοντική Αιμοδοσία των εργαζομένων της ISOPLUS

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της εταιρείας ISOPLUS, η οποία κινείται στον κλάδο του φαρμακείου για πάνω από 30 χρόνια, είναι η ενίσχυση και διατήρηση της Υγείας του κοινωνικού συνόλου, καθώς και των ίδιων των εργαζομένων της, ώστε όλοι να ζουν καλύτερα.

isoplus-ethelontiki-omodosiaΓια τον λόγο αυτόν, η εταιρεία διοργάνωσε την Τετάρτη, 29 Μαΐου, την 5η Εθελοντική Αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της, σε συνεργασία με το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μ.Τ.Σ. (ΝΙΜΤΣ), στο πλαίσιο ενίσχυσης της Εθνικής Τράπεζας Αίματος, καθώς και της Τράπεζας Αίματος των εργαζομένων της ISOPLUS.

Κατά τη διάρκεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, οι εργαζόμενοι έλαβαν ενημέρωση για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία έχει ως στόχο την κάλυψη ενδεχόμενων αναγκών δικών τους, αλλά και οποιουδήποτε συνανθρώπου. Για άλλη μια φορά, η συμμετοχή ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της ημέρας να έχουν συγκεντρωθεί σημαντικές ποσότητες αίματος.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία εντάσσεται στο γενικότερο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ISOPLUS και πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά ανά έτος.