Αιματολογικό-Ογκολογικό Συνέδριο από το ΕΚΠΑ και τη Mayo Clinic στην Αθήνα | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Αιματολογικό-Ογκολογικό Συνέδριο από το ΕΚΠΑ και τη Mayo Clinic στην Αθήνα

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε συνεργασία με την Mayo Clinic των ΗΠΑ, θα πραγματοποιήσει ένα σημαντικό Αιματολογικό-Ογκολογικό Συνέδριο, με στόχο την παρουσίαση των νεότερων δεδομένων που ανακοινώθηκαν στα πρόσφατα ετήσια συνέδρια της American Society of Clinical Oncology και της European Hematology Association τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου 2023, σε Σικάγο και Φρανκφούρτη, αντίστοιχα.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από την Πέμπτη 29 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 1 Ιουλίου, και η παρακολούθησή του είναι δωρεάν.

Εβδομήντα πέντε καθηγητές από το ΕΚΠΑ και τη Mayo Clinic θα παρουσιάσουν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα που αφορούν στη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση συμπαγών όγκων, αιματολογικών νεοπλασιών, καθώς και άλλων αιματολογικών παθήσεων και διαταραχών της πήξης του αίματος.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοια εκδήλωση στην Ελλάδα με τη συμμετοχή διαπρεπών επιστημόνων από ένα από τα πιο σημαντικά Ιδρύματα του κόσμου, όπως η Mayo Clinic.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ