Γυναίκες on the rocks» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από 29 Ιανουαρίου | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

Γυναίκες on the rocks» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από 29 Ιανουαρίου

Η προφητική μουσικοθεατρική παράσταση "Γυναίκες" που μας συγκλόνισε πριν από μερικά χρόνια, όταν το κίνημα metoo δεν είχε καν ξεκινήσει και ο όρος «γυναικοκτονία» δεν συμπεριλαμβανόταν στον δημόσιο λόγο, επιστρέφει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Με τις Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου και Παρθενόπη Μπουζούρη, σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα.

Planbe teamPlanbe team

Η προφητική μουσικοθεατρική παράσταση “Γυναίκες” που μας συγκλόνισε πριν από μερικά χρόνια, όταν το κίνημα metoo δεν είχε καν ξεκινήσει και ο όρος «γυναικοκτονία» δεν συμπεριλαμβανόταν στον δημόσιο λόγο, επιστρέφει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Με τις Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου και Παρθενόπη Μπουζούρη, σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα.

Τρεις γυναίκες, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αναστασία Μουτσάτσου και η Παρθενόπη Μπουζούρη, με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Ελένης Γκασούκα, αποκαλύπτουν ανομολόγητα συναισθήματα και ιστορίες σκοτεινές, μεσ’ από σχέσεις κακοποιητικές για γυναίκες και παιδιά ανυπεράσπιστα σε μια κοινωνία που αρνείται να απαγκιστρωθεί από τα έμφυλα στερεότυπα και τον σεξισμό, προσποιείται άγνοια  και επιλέγει να προστατέψει τον θύτη, καταδικάζοντας στην ντροπή τον φόβο και την απόγνωση το θύμα.

Άνθρωποι, εγκλωβισμένοι σε ρόλους αρχετυπικούς, που αδυνατούν να σπάσουν τα δεσμά της πατριαρχίας και να αναζητήσουν τον δρόμο προς την ελευθερία της αγάπης και της αλήθειας για να διαπιστώσουν μοιραία, πως στην ουσία η ζωή μας, είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης των φωτεινών και των σκοτεινών πλευρών μας. Η διαδρομή έχει συμπληγάδες, δράκους και ερινύες. Στόχος μας είναι να τους νικήσουμε και να αγκαλιάσουμε τον αληθινό εαυτό μας που περιμένει να μας υποδεχτεί.

«Γυναίκες on the rocks», μια μουσικοθεατρική παράσταση όπου ο λόγος αγκαλιάζει μαγικά τη μουσική και τα τραγούδια απογειώνοντας το συναίσθημα, με στόχο την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης.

Σκηνοθεσία: Ελένη Γκασούκα
Ιδέα – κείμενο – μουσική επιμέλεια: Αναστασία Μουτσάτσου
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Βίντεο: Θωμάς Καραμαζάκης
Φωτογραφίες: Γιώτα Εφραιμίδου
Πιάνο- πλήκτρα: Μαρίνα Τσοκάνη
Ακορντεόν: Στέλιος Κατσατσίδης
Μπουζούκι: Ορέστης Κολέτσος

INFO

Ώρα έναρξης: 21.00
Eίσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: more.com
Κρατήσεις: 210-9315600
Διάρκεια: 150 λεπτά

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη