Αύριο, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, τρέχουμε στον αγώνα τους! | Επικαιρότητα Υγείας - planbemag.gr
Plan Be Mag
Επικαιρότητα Υγείας

Αύριο, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, τρέχουμε στον αγώνα τους!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen και σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σας προσκαλεί στο 8ο Greece Race for the Cure που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

Το Greece Race for the Cure είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα. Τα καθαρά έσοδα από τον Αγώνα διατίθενται σε προγράμματα του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” για την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού και την ενημέρωση για πρόληψη και προαγωγή της έγκαιρης διάγνωσης.

Πρόκειται για αγώνα δρόμου 5 χλμ. και περίπατο 2 χλμ.στο κέντρο της Αθήνας με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Η διοργάνωση αποτελεί γιορτή για τη ζωή, τη δύναμη, την ελπίδα.

Γιορτή για τις survivors, τιμή για όσες έφυγαν, φωνή προς όλες όσες πρέπει να ενημερωθούν.

Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου θα πραγματοποιηθούν πολλές δράσεις, δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά, δρώμενα επί σκηνής με παρουσιάστρια την Μαίρη Συνατσάκη και πολλές εκπλήξεις!

Το Greece Race for the Cure συγκέντρωσε περισσότερους από 24.000 συμμετέχοντες το 2015, αριθμός που αποδεικνύει την συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση του κόσμου στο σκοπό του.