Δέρμα θαμπό και κουρασμένο; Όχι πια!

Η άνοιξη ήρθε και έφερε μαζί της μια γενικότερη διάθεση ανανέωσης, η οποία ανοίγει την αγκαλιά της στα χρώματα και την γενικότερη αισιοδοξία που συνοδεύει την εν λόγω εποχή. Το δέρμα μας θέλει να ακολουθήσει αυτή την τάση ανανέωσης, ωστόσο καλείται πλέον να αντιμετωπίσει εκτός από τις κλασικές καθημερινές προκλήσεις, όπως το τσιγάρο, το μακιγιάζ, το άγχος, την ηλιακή ακτινοβολία, την έλλειψη ύπνου κ.α. και τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους ο χειμώνας και το κρύο, κάνοντας το να δείχνει θαμπό, ξηρό και κουρασμένο. Θα πρέπει, λοιπόν, να του προσφέρουμε την φροντίδα που χρειάζεται, ώστε να αναγεννηθεί μαζί με την φύση!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας επιτρέπει να έχουμε την όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα που ονειρευόμαστε. Τα δύσκολα ωράρια δουλειάς, η απαιτητική καθημερινότητα που μας στερεί πολύτιμες ώρες ύπνου λόγω μητρότητας ή εργασίας, αλλά και οι προσωπικές μας επιλογές για διασκέδαση και ξενύχτι που συνδυάζονται με κάπνισμα και αλκοόλ, αφήνουν στην επιδερμίδα μας ανεπιθύμητα σημάδια: θαμπή όψη, κοκκινίλες και δέρμα που δείχνει κουρασμένο από την προσπάθειά του να αντιδράσει στις καθημερινές πιέσεις που δέχεται.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την πίεση του χρόνου που κυλάει… αμείλικτα, τότε καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να δράσουμε άμεσα και να πάρουμε την ομορφιά μας στα χέρια μας! Η πρόωρη γήρανση, άλλωστε, μπορεί να αρχίζει να φαίνεται γύρω στην ηλικία των 30, αλλά είναι μία διαδικασία που έχει ήδη ξεκινήσει από τα 20, όταν ακόμη θεωρούμε πως τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει τη νεανική μας όψη!

Η oμορφιά στο… κόκκινο!
Για να μπορέσουμε να βγούμε νικήτριες στη μάχη της ομορφιάς, θα πρέπει να αλλάξουμε κάποιες από τις κακές μας συνήθειες και να δώσουμε στο δέρμα μας την αγάπη και τη φροντίδα που του αξίζει.
Η διακοπή του καπνίσματος, η σωστή διατροφή, η καθημερινή αντηλιακή προστασία και η περιποίηση του προσώπου μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές που πρέπει να εντάξουμε στην “to do” λίστα μας! Η πρόληψη, άλλωστε, είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία.
Σημαντικός σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια είναι η Histoplastin Red, μια κρέμα με ισχυρή αναγεννητική, αναπλαστική και αντιγηραντική δράση!

Η Histoplastin Red:

  • ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος
  • επαναφέρει τη σφριγηλότητα
  • δημιουργεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό φιλμ προστασίας που μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες
  • θρέφει και αναδομεί το δέρμα.

Αποτέλεσμα 40ετούς έρευνας του Καθηγητή Β. Παπαγεωργίου και της επιστημονικής ομάδας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με πανεπιστήμια  του εξωτερικού σε Ελβετία, Γερμανία, Αμερική, η Histoplastin Red αντιστρέφει τα σημάδια της πρόωρης ή της φυσιολογικής φθοράς του χρόνου και μεταμορφώνει το δέρμα μας, ξαναδίνοντάς του τη χαμένη ζωντάνια και λάμψη!

Καθημερινή φροντίδα
Εντάσσουμε στη ρουτίνα της καθημερινής μας περιποίησης μετά τον καθαρισμό και πριν τα υπόλοιπα καλλυντικά μας, την Histoplastin Red. Μια ποσότητα ίση με μία φακή σε μέτωπο, πιγούνι, μάγουλα πρωί και βράδυ είναι ικανή να δώσει στο δέρμα μας τη δύναμη να τα βάλει με τον χρόνο!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και tips ομορφιάς στο https://histoplastin.com.Abbvie
GSK
BMS