Η Λίλα Μπακλέση πάει το “Plan Be” κάτω απ’ τ’ αστέρια… | Συνεντεύξεις - planbemag.gr
Plan Be Mag
Συνεντεύξεις

Η Λίλα Μπακλέση πάει το “Plan Be” κάτω απ’ τ’ αστέρια…

Φτάνεις στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα ανυποψίαστος. Έχεις ακούσει ότι η παράσταση είναι πολύ καλή, αλλά λες «Εντάξει, έχω δει πολλές καλές παραστάσεις. Μία ακόμα θα είναι…». Δεν είναι.

Τέλη των ’80ς, αρχές των ’90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα». Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα, όπως συνηθίζει, επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες, όμως, ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο…
Πρόκειται για την τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Αυτή είναι η συνάντηση που χρωστούσαν ο ένας στον άλλο. Γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, γεμάτη τρυφερότητα και απόρριψη, γεμάτη σύγκρουση και νοσταλγία. Αυτή είναι η γλυκόπικρη ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια».

Η Λίλα Μπακλέση και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής σε κάνουν να νιώσεις πράγματα που έχεις ξεχάσει ή έχεις καταχωνιάσει μέσα σου, γιατί σε πονάνε, γιατί η καρδιά σου δεν αντέχει το βάρος τους. Γίνεσαι μαζί τους έφηβος, φοιτητής, ρομαντικός, ποιητής, συμβιβασμένος, ασυμβίβαστος… Όλα μέσα σε μια ώρα.

Η Λίλα Μπακλέση μιλάει στο “Plan Be” και τη Μαρία Λυσάνδρου. Ευτυχώς πριν από την παράσταση. Γιατί, μετά από την παράσταση, κανένας δεν είναι για πολλές κουβέντες…

ΙNFO
«Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια», του Τηλέμαχου Τσαρδάκα
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:15 

Ερμηνεύουν: Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Σκηνοθεσία: Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Συνεργασία στη σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα
Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Σχεδιασμός φωτισμού: Σεσίλια Τσελεπίδη

Εισιτήρια: 10 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο), 12 ευρώ (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, μαθητικό,ανέργων)

Θέατρο Άλφα.Ιδέα
28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 37 και Στουρνάρη 51
Πολυτεχνείο, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210-5238742
Ε-mail: info@alfaidea.gr | theater.alfaidea@gmail.com
Προπώληση: viva.gr

digitalposterb