Ο διακεκριμένος Αμερικανός Καθηγητής Dr. William S. Harris μας προσκαλεί σε μια συζήτηση για τα ωμέγα-3 | Διατροφή - planbemag.gr
Plan Be Mag
Διατροφή

Ο διακεκριμένος Αμερικανός Καθηγητής Dr. William S. Harris μας προσκαλεί σε μια συζήτηση για τα ωμέγα-3

Πραγματικά ανεκτίμητα για την υγεία μας είναι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αφού η υγεία κάθε συστήματος, κάθε οργάνου, ακόμη και κάθε κυττάρου του σώματός μας εξαρτάται απολύτως από την επαρκή παρουσία τους.

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα ωμέγα-3; Μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στα φυτικά ωμέγα-3; Είναι προάγγελος συγκεκριμένων ασθενειών τα χαμηλά επίπεδα ω-3 στο αίμα μας;

Αυτά και πολλά άλλα θέματα θα αναπτύξει ο εξειδικευμένος στη μελέτη και έρευνα των ω-3 διακεκριμένος Αμερικανός Καθηγητής Dr. William S. Harris, Research Professor at Sanford School of Medicine, University of South Dakota, USA, προσκεκλημένος της Apollonian Nutrition και της Moller’s.

Θα ακολουθήσει ο γνωστός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD Δημήτρης Γρηγοράκης, Διδάκτορας και Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, που θα ομιλήσει για τα γνωστά και άγνωστα οφέλη του μουρουνέλαιου, μια εξαιρετική φυσική πηγή των ω-3 και των βιταμινών D και A.

Στο τέλος, το κοινό θα μπορέσει να απευθύνει ερωτήσεις στους ειδικούς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, 10, Αγίου Νικολάου και Ηλίου, 166 71 Βουλιαγμένη, Αθήνα. Τηλ: +30 210 8911100.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η εκδήλωση ενδιαφέροντος στο 210 8100008 ή στο email b.kelaidi@apolloniannutrition.gr.