Ο Δημήτρης Μπάσης στο Baraonda από τις 8 Δεκεμβρίου | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

Ο Δημήτρης Μπάσης στο Baraonda από τις 8 Δεκεμβρίου

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης πρωταγωνιστεί σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Baraonda.

Planbe teamPlanbe team

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης πρωταγωνιστεί σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Baraonda.

Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά, ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, που θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος και, ταυτόχρονα, θα μας ψυχαγωγήσουν!

Μαζί του η εξαιρετικά ταλαντούχα Βάλια Σωμαράκη, ο  ξεχωριστός ερμηνευτής και μουσικός Άγγελος Ανδριανός  και η Kalliope που διακρίνεται για τη μοναδική σκηνική της παρουσία.

Ο Δημήτρης Μπάσης, στην καλύτερη στιγμή της καλλιτεχνικής του πορείας, γεμάτος συναίσθημα, κέφι και αλήθεια, θα συναντήσει το κοινό που τον ακολουθεί πιστά προσφέροντας ένα ποιοτικό και, ταυτόχρονα, άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, με γνώμονα τη μουσική συνέπεια που τον διακατέχει.

Μουσική διεύθυνση/Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς

Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης

Κλαρίνο: Μάνος Αχαλινωτόπουλος

Κιθάρα: Μιχάλης Ατσάλης

Τύμπανα: Γιάννης Τσουμπρής

Μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος

Πιάνο: Μαρίνα Τσοκάνη