Ο Κωνσταντίνος Βήτα στον Κήπο του Μεγάρου, στις 14 Ιουνίου | Έξοδος - planbemag.gr
Plan Be Mag
Έξοδος

Ο Κωνσταντίνος Βήτα στον Κήπο του Μεγάρου, στις 14 Ιουνίου

Ο Κωνσταντίνος Βήτα έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, παρουσιάζοντας καινούργια, αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία. Τα ηλεκτρονικά του τοπία, γεμάτα από house, ντίσκο και τριπχοπ, γίνονται οι δρόμοι που διατρέχουν τα τραγούδια του.

Planbe teamPlanbe team

Ο Κωνσταντίνος Βήτα έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, παρουσιάζοντας καινούργια, αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία. Τα ηλεκτρονικά του τοπία, γεμάτα από house, ντίσκο και τριπχοπ, γίνονται οι δρόμοι που διατρέχουν τα τραγούδια του.

Μετά από μία περίοδο, όπου αφιέρωσε χρόνο για τη συναυλία των Στέρεο Νόβα το καλοκαίρι του 2023 και το μάξι σίνγκλ «Ίριδα», ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ και καινούργια τραγούδια. Ένα άλμπουμ που υποδηλώνει την ανάγκη για αλλαγή και σκεπτικισμό. Ο ίδιος προσδιορίζει τις εναλλακτικές επιλογές της αγάπης, της ελευθερίας, αλλά και την ανησυχία για τον ίδιο του τον εαυτό. Τη σύγχρονη ζωή, όπως έχει διαμορφωθεί από την ψηφιακή πραγματικότητα, και άλλες φορές για τον συμβιβασμό ή την επιδίωξη της αυτογνωσίας.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα προσκαλεί το κοινό του και, μέσα από την μουσική του, δείχνει να μην εφησυχάζει ποτέ… παρά τα τραγούδια αγάπης που χάνονται. Από τα σχέδια που αλλάζουν γρήγορα γύρω μας, παρά την απουσία των άνετων λύσεων, έρχεται αισιόδοξος μέσα από τον δικό του, μοναδικό τρόπο έκφρασης.

Συντελεστές

Βάιος Μαχμουντές: συνθεσάιζερ
Βαγγέλης Μπαλιούσης: ηλεκτρονικό ντραμ σετ
Γιάννης Λαμπρόπουλος: επιμέλεια ήχου και διαχείριση Hardware συστημάτων
Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί
Παραγωγή: Menta Art Events

INFO

Παρασκευή, 14 Ιουνίου

Κήπος του Μεγάρου

Ώρα Έναρξης 21:00

Εισιτήρια: 15 ευρώ

Προπώληση: https://webtics.megaron.gr/el/events/?eventid=3347